Cautare

32417 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (7.19 secunde)
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
De la bun inceput vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a cerut aminarea acestor puncte pentru a putea avea loc negocieri pe marginea acestor posturi si a noilor prevederi legale care subliniaza necesitatea respectarii configuratiei politice de la momentul ultimelor alegeri.
In acelasi timp, PC ameninta cu reevaluarea democratilor aflati pe aceste posturi. ... Vicepresedintele PNL Adrian Iorgulescu a declarat ca sefii institutiilor descentralizate care au castigat posturi sustinuti de PD ar trebui sa se retraga.
In legislatura 2009-2014 Romania va fi reprezentata in conducerea comisiilor Parlamentului European (PE) mai bine decat in perioada 2007-2009, deputatii romani urmand sa detina 7 posturi de vicepresedinte de comisie, fata de patru in mandatul trecut. ... In mandatul 2007-2009, social-democratii au detinut trei posturi de conducere in comisii:
Peste o mie de posturi vor fi reduse in urma restructurarilor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, disponibilizarile neafectand angajatii din sectorul de ordine publica, au declarat surse ministeriale.
Seniorul social-democrat i-a criticat pe cei care care au parasit PSD in ultimul timp si pe care i-a calificat drept "fripturisti", "oportunisti", care vor functii si posturi pe care nu le mai puteau obtine in PSD.
Doar sapte posturi pentru absolventi Oferta locurilor de munca este saraca in ceea ce priveste posturile destinate persoanelor cu studii superioare, fiind declarate vacante doar doua posturi de traducator si unul de inginer montaj, pentru care se cauta absolventi de studii superioare.
Cele mai mari spatii vor fi insa ocupate de hipermarketul Auchan (11.000 mp), si Leroy Merlin (10.000 mp)- specialist in articole "Do it yourself" ... Alte spatii sunt ocupate de Kiabi (1.800 mp) si Norauto (1.100 mp) - echipamente si servicii auto.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. ... In timpul facultatii a devenit membra a mai multor cenacluri literare din Bucuresti: ... Bucuresti: ... Bucuresti:
In acelasi timp, pentru a beneficia de prima propusa de Ministerul Agriculturii, persoanele fizice trebuie sa fie incadrate in sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale la data cedarii, iar terenurile sa nu faca parte din exploatatii comasate prin contracte de arenda sau alte contracte legale.
Au fost si exceptii in sectoare cheie, cum este cel sanitar, unde s-au aprobat 500 de posturi pentru noi angajari, unde era o lipsa acuta de personal mediu, de medici, de asistente medicale, de medici anestezisti, de specialisti pe anumite domenii.
Pravda.ru reaminteste intr-un material publicat luni ca un "scandal diplomatic major" izbucnit intre Romania si Rusia a pornit de la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu la 22 iunie, prin care acesta "a justificat practic participarea tarii sale de partea lui Hitler la razboi impotriva Uniunii Sovietice".
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. ... De atunci si pana in prezent, premierul Emil Boc a dat numeroase ordonante de urgenta, prin care ar fi redus numarul acestora.
Chiar daca salariile trebuia majorate, prin adoptarea unei legi speciale, inca de acum cateva luni, vara i-a prins pe guvernanti in aceleasi discutii cu cadrele didactice, nici una din parti nedorind sa faca vreun compromis pentru stingerea conflictului.
La urma urmei, toti parintii doresc tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor si aceasta dorinta poate fi manifestata prin implicarea activa in viata scolara a copilului.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Cu ocazia Zilei Mondiale a Educaţiei, care se sărbătoreşte pe 5 octombrie, Mircea Miclea, ministrul Educaţiei şi Cercetării, le-a transmis cadrelor didactice, care protestau de zor prin pieţe şi în faţa Guvernului, cat de mult le poate salva sufletul educaţia şi credinţa în cel care veghează
google-analytics.com