Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (3.65 secunde)
Astfel, cu ocazia workshop-ului Dremel, organizat in acest an in locatia Energiea din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a anuntat oficial lansarea "Clubului de Bricolaj Dremel", un proiect menit sa promoveze conceptul de DIY (do-it-yourself) in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declarative politica intitulata "Mediocritatea sistemului de invatamant", pe care o puteti citi in continuare. ... promovam un sistem de invatamant mediocru. Scaderea performantei din invatamant ar trebui sa dea nastere unor dezbateri privind standardele universale de calitate.
Adaptarea procesului de invatamant la cerintele pietei fortei de munca. Puteti citi in continuare textul interpelarii. In actuala forma, procesul de invatamant si formarea profesionala nu sunt adaptate cerintelor actuale necesare integrarii profesionale eficiente a tinerilor, in conditiile ciclurilor economice si cererii din piata fortei de munca.
Discursul presedintelui Basescu la cea de-a doua editie a Conferintei privind Ocuparea Tinerilor Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut marti, 12 noiembrie, la Paris (Republica Franceza), in cadrul Celei de-a doua editii a Conferintei privind Ocuparea Tinerilor, urmatorul discurs:
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Necesitatea reformarii domeniului medicinei scolare", pe care o puteti citi in continuare. Situatia medicinei scolare s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, inregistrandu-se o scadere a numarului personalului medical din cabinetele institutiilor de invatamant din tara noastra.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Romania marcheaza un declin drastic al numarului de studenti, clasandu-se astfel sub media europeana in privinta absolventilor de invatamant superior.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; ... In scopul formarii omului nou, dupa teroarea temnitelor comuniste, a exmatricularilor din scoli si facultati, a infierarilor in sedinte publice a dusmanilor poporului, au urmat procedee mai blande si mai rafinate:
Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; ... In scopul formarii omului nou, dupa teroarea temnitelor comuniste, a exmatricularilor din scoli si facultati, a infierarilor in sedinte publice a dusmanilor poporului, au urmat procedee mai blande si mai rafinate:
De vreo doua saptamani violenta in scolile romanesti a devenit subiect predilect de dezbatere atat pentru societatea civila, cat in special pentru clasa politica, formatorii de opinie, jurnalisti si alti analisti ai fenomenului periculos ce reprezinta un risc enorm nu numai pentru sistemul educational autohton, ci si pentru evolutia generatiilor actuale de adolescenti.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut o declaratie politica in Senat intitulata "Din ciclul: Sa nu mai vindem falsuri romanilor!", pe care o puteti citi in continuare. ... PRESEDINTELE SI-A REVENIT IN SIMTIRI.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul petrolului a scazut, rusii ieftinesc gazul, dar preturile in tara raman aceleasi. Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
google-analytics.com