Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (2.65 secunde)
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
63/2010 in administratia Baniei si unitatile subordonate financiar, dupa excluderea Filarmonicii "Oltenia" Craiova din schema disponibilizarilor, inseamna ca in primarie nu va fi practic nimeni concediat.
In 2011 au fost aplicate amenzi de peste 2 milioane de lei.
Senatorul Ionut Vulpescu a sustinut in plenul Senatului o declaratie politica intitulata: ... Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Potrivit reprezentantilor inspectoratului, cei interesati vor avea la dispozitie un numar de 3.379 de posturi, dintre care doar 496 sunt titularizabile.
Inlaturarea a trei dintre consilierii presedintelui Consiliului de Administratie al SC LDP a generat discutii in sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Judetean Dolj. Acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste demisia lui Liviu Glavan din fruntea Protectiei Plantelor.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... La 1 ianuarie 2009, Guvernul Boc a blocat angajarile in tot sistemul de stat, inclusiv in ceea ce priveste sistemul sanitar.
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
Transformarea terenurilor fostelor intreprinderi de stat in cartiere rezidentiale este deja o practica in unele orase din tara. ... In Dolj, acest lucru s-a intamplat pana acum in cazul fostelor IAS-uri, ale caror terenuri au devenit rapid intravilane, ca urmare a extinderii orasului.
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii. Dezvoltatorii investesc in acest proiect 90 de milioane de euro, proiectul fiind finantat de Unicredit/Bank Austria. ... Branduri importante si-au anuntat prezenta in mall.
Seful statului a avut grija sa „strecoare”, in finalul declaratiei sale un comentariu care a cazut cu puterea unui fulger asupra actualului premier. ... Prin intermediul acestei declaratii, seful statului a reusit „performanta” de a arunca in aer, practic, orice posibilitate de reconciliere intre cele doua Palate.
Deputatii si senatorii Puterii si Opozitiei, reuniti ieri in sedinta comuna, au intarziat timp de aproape doua ore inceperea dezbaterilor in plen asupra bugetului de stat pe 2006 angrenandu-se in dezbateri procedurale prelungite.
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Adrian Secrieru, consilier al PNG-CD, este nemultumit de faptul ca, desi este luna septembrie, banii alocati de la Guvern pentru reabilitarea institutiilor de invatamant din Galati s-au cheltuit abia pe jumatate. "Suntem in septembrie 2007, anul cu cel mai mare buget alocat Invatamantului, adica 6% din PIB.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
"Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii care pregatesc specialisti pentru nevoile Ministerului Administratiei si Internelor.
Primariile au castigat si ele proiecte in valoare de 3,12 milioane de euro pentru colectarea selectiva a deseurilor.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
google-analytics.com