Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (2.73 secunde)
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea. ... In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. Aceste cifre ar putea suferi modificari in functie de deciziile politice ale liderilor partidelor coalitiei de guvernare.
Faptul ca s-a intarziat atat de mult cu numirea secretarilor de stat reprezinta, in opinia lui Videanu, “o carenta institutionala a Aliantei D.A.“.
Accesarea sutelor de milioane de euro care vor ajunge in Dolj odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana este pusa in pericol de lipsa personalului care sa acorde consultanta pentru intocmirea proiectelor.
Punctele de pe ordinea de zi a sedintei CJ privind revocarea reprezentantilor Consiliului in AGA la Drumuri si Poduri, Consproiect si Parcul de Soft nu au condus la negocierile cerute de liberali.
Liderii partidelor de la Putere au decis ieri sa reduca masiv numarul secretarilor de stat, de la 82 la 52, dand astfel semnalul restructurarii guvernamentale care s-a vehiculat in ultimul timp.
In timp ce premierul Calin Popescu-Tariceanu semna noi decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat PD, reprezentantii PSD si PNL le cer democratilor si retragerea de la conducerea serviciilor descentralizate din teritoriu. In acelasi timp, PC ameninta cu reevaluarea democratilor aflati pe aceste posturi.
Peste o mie de posturi vor fi reduse in urma restructurarilor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, disponibilizarile neafectand angajatii din sectorul de ordine publica, au declarat surse ministeriale.
Seniorul social-democrat i-a criticat pe cei care care au parasit PSD in ultimul timp si pe care i-a calificat drept "fripturisti", "oportunisti", care vor functii si posturi pe care nu le mai puteau obtine in PSD.
Dupa ce le-a facut socotelile si a stabilit cate posturi trebuie sa aiba fiecare structura teritorial-administrativa, reprezentantul guvernului in teritoriu s-a asigurat ca primariile doljene vor intocmi corect noile organigrame, cele cu posturile restructurate dupa prevederile Ordonantei de Urgenta nr.
Valul reducerii numarului de posturi in sistemul bugetar ajunge si la Agentia pentru Protectia Mediului (APM).
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012.
Conform conducerii IPJ Dolj, din cele 104 posturi de politie din Dolj, numai 11 au calculatoare. „Dotarea cu tehnica de calcul la nivelul inspectoratului este în curs, aceasta fiind una dintre prioritati.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, prin concedieri colective, numarul maxim de posturi din structura institutiei fiind astfel redus la 510 salariati, de la cele 610 locuri stabilite la finele anului 2006, dupa preluarea OPSPI.
La nivelul judetului Galati au fost puse la bataie in saptamana 25 septembrie - 2 octombrie cele mai putine locuri de munca, daca ne uitam la oferta care vine din celelalte judete din tara.
google-analytics.com