Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (2.87 secunde)
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Potrivit statisticilor, aproape o treime din populatia activa lucreaza inca in agricultura. Spre comparatie, in tarile dezvoltate ale Uniunii Europene, doar 4% din populatia activa se ocupa cu agricultura.
Astfel, profesorii care au fost informatori nu mai au voie sa predea in invatamant pentru ca functia de cadru didactic este incompatibila cu activitatea de politie politica. Mai mult, la numirea in functie, profesorul acesta trebuie sa completeze o declaratie de avere.
In calitate de invitati speciali au participat prof. ... Comunitatea scolara va dezvolta continuu un mediu virtual inovativ si interactiv prin promovarea unui invatamant de calitate, integrat intr-o societate europeana a cunoasterii.
Algoritmul pare sa fie aplicat la desemnarea secretarilor de stat in regim compensatoriu. ... el va avea in structura Guvernului doi secretari de stat, posturi la care au renuntat PD si PNL.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara. In Dolj, personalul Garzii Financiare se va suplimenta din mai cu 12 posturi.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
In legislatura 2009-2014 Romania va fi reprezentata in conducerea comisiilor Parlamentului European (PE) mai bine decat in perioada 2007-2009, deputatii romani urmand sa detina 7 posturi de vicepresedinte de comisie, fata de patru in mandatul trecut. ... In mandatul 2007-2009, social-democratii au detinut trei posturi de conducere in comisii:
Acesta este imaginea pe care o ofera birourile din Palatul Prefecturii, unde aproximativ 200 de salariati se inghesuie in 44 de birouri, din care 12 sunt ocupate de conducerea celor doua institutii.
Hotelurile craiovene sunt in permanenta arhipline. ... Potrivit specialistilor din domeniu, o data cu aderarea, sectorul hotelier va oferi surprize placute investitorilor, in special pe segmentul business. In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania (ANTREC), Daragus Attila, a declarat ca la nivel national aproximativ 90% din locurile de cazare din pensiunile agroturistice sunt ocupate sau rezervate pe perioada de vara.
Sindicatele din invatamant protesteaza vehement la aflarea vestii ca Guvernul amana cu o luna majorarea salariilor personalului didactic.
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare. ... Insa, fiecare scoala are propriile ei criterii de admitere, motiv pentru care are dreptul sa ceara si alte precum test de limba straina sau dovada ca parinteleare locul de munca in apropiere scolii.
Resursa umana calificata din invatamant. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Scolile si instiutiile de invatamant si-au deschis din nou portile elevilor. Iata de ce doresc sa aduc in discutie aspecte esentiale din acest domeniu.
Pana acum de aceasta gratuitate beneficiau doar cei cu varsta pana in 26 de ani. In lege exista un articol prin care doar studentii cu varsta de pana la 26 de ani pot beneficia de reduceri la transport.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
google-analytics.com