Cautare

403 de rezultate pentru "postliceale sanitare acreditate" (2.58 secunde)
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Investitorii privati din domeniu vor construi 34 de spitale, clinici si cabinete noi si vor moderniza sau extinde noua unitati sanitare deja existente. ... De asemenea, in Sibiu vor fi construite cinci unitati sanitare noi, iar in Brasov - trei.
Pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila prevazuta de lege ar trebui sa fie de 52 mp (camera de zi - 18 mp, dormitor - 12 mp, locul de luat masa - 3 mp, bucataria - 5 mp, încaperi sanitare - 4,5 mp, spatiul de depozitare - 2 mp).
Pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila prevazuta de lege ar trebui sa fie de 52 mp (camera de zi - 18 mp, dormitor - 12 mp, locul de luat masa - 3 mp, bucataria - 5 mp, încaperi sanitare - 4,5 mp, spatiul de depozitare - 2 mp).
Carentele grave ale sistemului medical au facut ca Romania sa piarda din 2007 pana azi 28.000 de doctori si 17.000 de cadre medii sanitare.
Sunt sigur ca niciunul dintre noi, stimati colegi, nu a uitat ca am votat si bugetul Programului National de Dezvoltare Locala - PNDL, componenta de obtinere a autorizatiilor sanitare.
PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Acum cateva zeci de ani, cursurile postliceale si cele universitare erau un mod de a te specializa si perfectiona, dar si de a te ghida catre o viata mai buna, de intelectual.
Pentru aceeasi functie, un angajat cu studii postliceale va primi 550 de lei. In ceea ce priveste personalul de specialitate, incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este scoala de maistri, acesta va primi un salariu de 572 de lei.
Indicatorul 1,2 revine salariatilor cu studii medii, 1,5 - personalului cu studii postliceale, 2 - angajatilor cu studii superioare.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
Astfel, viitorul detectiv trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa fie absolvent al unei scoli postliceale de detectivi sau sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii ori sa fie absolvent al unei institutii de invatamant superior.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
- reutilizarea sau utilizarea instrumentarului medical nesterilizat, in institutii care nu respecta normele sanitare in vigoare pentru prevenirea infectiilor; ... - pentru orice problema medicala, trateaza-te numai in centre medicale acreditate - refuza utilizarea in comun cu alte persoane a oricarui instrument medical (seringa, ac de seringa etc), indiferent de context;
Asa cum se stie, noul proiect de act normativ prevede ca salariile de baza individuale ale medicilor din unitatile sanitare publice cu paturi sa fie majorate sau diminuate in functie de realizarea indicatorilor specifici de performanta ai managementului sectiei, compartimentului, laboratorului ori serviciului medical, cu incadrarea in bugetul de venituri si cheltuieli repartizat.
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
In cadrul acestei comisii se analizeaza si se avizeaza bugetul judetului, la partea referitoare la invatamant, sanatate, cultura, protectie sociala, activitati sportive si de agrement, precum si analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari.
google-analytics.com