Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (3.42 secunde)
Iar trupele sunt lovite pe la spate si se demoralizeaza populatia in spatele lor". Iar cei care "demoralizeaza populatia", lovind "trupele" pe la spate, stie toata lumea cum se numesc...Catusele ii asteapta!...'
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, sustine ca Emil Boc va avea nevoie din punct de vedere al imaginii sa faca o serie de inlocuiri in randul ministrilor, deoarece "e nevoie ca populatia sa simta ca cineva a fost sanctionat, ca cineva plateste pentru raul care urmeaza sa se produca".
"Nu in acest moment, dar ea poate sa devina o varianta in masura in care, iata, Traian Basescu ajunge la 10 la suta in sondajele de opinie si nu accepta niciuna dintre variantele la care pana la urma populatia ne impinge".
Statul inseamna o entitate ce are ca elemente constitutive teritoriul, populatia si institutiile politice care asigura guvernarea. ... E tot asa de evident ca populatia nu creeaza crize, ea le suporta consecintele si atat.
Unitatea echipei guvernamentale e fundamentala pentru increderea populatiei, iar populatia are nevoie de un Guvern in care sa creada ca poate scoate tara din criza.
'In calitatea mea de ardelean, in primul rand si de senator de Cluj, in al doilea rand, am participat la Huedin, pe data de 09 septembrie 2010 la comemorarea celor 70 de ani de la moartea preotului protopop Aurel Munteanu, erou si martir al neamului nostru, care a cazut victima, alaturi de alti patrioti, actelor extremiste datorate euforiei generale pe care populatia maghiara o traia in 1940, cu ocazia intrarii trupelor maghiare in orasul Huedin, ca urmare a semnarii Dictatului de la Viena.
Daca merge pe aceeasi cale, PDL poate avea soarta PNTCD Ion Iliescu este de parere ca decizia PDL de a intra in campanie electorala arata ca democrat-liberalilor le-ar fi "teama" de perspectiva contactului cu populatia.
Populatia trebuie sa vada o schimbare, chiar daca aceasta va exista doar formal. ... Pentru ca populatia este singura capabila sa rastoarne acest regim al dezbinarii si al abuzurilor generalizate.
‘Exprim un regret ca despre economia Romaniei vorbesc oameni care, de fapt, dezinformeaza populatia, pentru a-si rezolva meschinele lor batalii politice sau meschinele lor interese legate de o afacere mai mica sau mai mare.
Populatia (au sarit imediat si alti invitati din platou) trebuie indrumata spre singura alternativa posibila, anume USL. ... Populatia nu mai are timp de alte experimente esuate, de alternative mincinoase, de lideri care isi schimba conjunctural parul, fara a avea vreo intentie sa isi schimbe si naravul politic.
Astfel, conform celor mai recente date, pentru energia termica furnizata de CET Bacau populatia plateste 137,60 lei/Gcal fata de un pret de furnizare aprobat de 225 lei/Gcal, energia termica furnizata de CET Iasi este platita de populatie cu 175 lei/Gcal fata de un pret de furnizare de 291,87 lei/Gcal, iar pentru energia termica furnizata de Locato Piatra Neamt este acceptat pentru populatia un pret de 148,48 lei/Gcal fata de un cost real de 279,79 lei/Gcal.
Potrivit acestuia, motiunea are rolul de a constientiza Guvernul si populatia fata de riscul pe care il reprezinta consumul de etnobotanice, in special asupra copiilor si, pe de alta parte, de a promova in Parlament o lege care sa interzica consumul si sa pedepseasca acest act.
In conditiile in care rata de colectare la buget este tot mai scazuta, in care populatia are un tot mai redus nivel de trai, neputand deci sa stimuleze productia printr-o crestere de consum, in conditiile in care noi si noi disponibilizari sunt anuntate...
Pe salarii - ca sa nu mai vorbim de venituri fara numar si fara fiscalizare - de zece ori mai mari decat populatia care moare de foame.
Colegiile vor fi raportate la unitati teritorial-administrative, nu la populatia arondata. ... Pentru a nu da posibilitatea unor contestari care sa sensibilizeze populatia asupra incalcarii unor principii democratice, noua lege electorala urmeaza sa fie trecuta prin asumare, in urmatoarele doua saptamani.
Seful statului a solicitat si a obtinut, in acest scop, un referendum. Populatia a fost chemata sa se pronunte. Iar populatia Romaniei a decis ca numarul parlamentarilor sa scada.
Basescu ar fi demis la un referendum, populatia este nemultumita profund Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca in acest moment un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu ar avea succes, insa a precizat ca nu ii sfatuieste pe liderii de opozitie sa porneasca suspendarea acum, ci sa astepte o noua configuratie a Parlamentului.
Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Daca manifestatiile continua situatia va deveni tot mai grea pentru guvern si nu ar fi exclusa demisia executivului, dar nici acest lucru nu stim daca va multumi populatia", mai spune analistul politic.
Poate ca ‘furat‘ de acest acord tacit al populatiei privind reformele a crezut ca se poate continua la nesfarsit si ca populatia poate sa astepte chiar pana cand guvernul va avea la indemana chiar toate posibilitatile.
google-analytics.com