Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (3.33 secunde)
PLD va mobiliza populatia sa-l sprijine pe presedintele Traian Basescu, in cazul convocarii unui referendum pentru suspendarea sefului statului, a declarat, sambata, liderul liberal-democrat Theodor Stolojan.
Orban este ingrijorat de faptul ca peste jumatate din populatia Romaniei nu cunoaste alta limba decat cea materna. ... Conform unui eurobarometru, 53% din populatia Romaniei nu e capabila sa vorbeasca altceva decat limba materna si nici pe aceea foarte bine.
El a adaugat ca are suficient de multe informatii si a purtat discutii cu o parte dintre parlamentarii UDMR care i-au declarat deschis ca sunt impotriva demiterii presedintelui si ca vor mobiliza populatia pentru a se prezenta la vot si a vota in acest sens.
Societatea civila romaneasca din judet si-a exprimat, de mai multe ori, nemultumirea privind proiectul de stema a judetului Covasna, sustinand ca aceasta stema semnifica in plan simbolic "intoleranta fata de populatia romaneasca si ignora cu buna stiinta populatia de nationalitate romana de peste 25% din totalul populatiei judetului Covasna".
Potrivit acestuia, exista opozanti care doresc ca programul sa nu aiba eficienta, dar si medici care dezinformeaza populatia. ... Odata demarat acest program, nu trebuie sa ni se puna bete-n roate si sa dezinformeze populatia.", a mai spus deputatul PNL.
"Facem acum niste cercetari sociologice mai ample, pentru ca trebuie sa stim ce tip de candidat vrea populatia, mai ales populatia care s-a saturat de Traian Basescu sau cea care se va satura de Basescu.
Cele mai tari declaratii ii apartin, la finalul acestor sapte zile, reprezentantului local al Partidului Ecologist Roman, Romeo Candea, care, nefiind ocupat cu grija europarlamentarelor, partidul sau neparticipand la acest scrutin, indeamna populatia la economie cand vine vorba de agent termic, dar este suparat pe directorul SC Apaterm ca a facut economie ca pe vremea lui Ceausescu si da caldura abia de la 1 noiembrie.
Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca este multumit de faptul ca limba romana isi va relua statutul de limba nationala in regiunile in care populatia romana este minoritara.
"Ca urmare, intentia motiunii 'Populatia Romaniei va ramane fara caldura la iarna. ... Deputatii PDL au depus, miercuri, motiunea simpla "Populatia Romaniei va ramane fara caldura la iarna.
Presedintele interimar al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Eduard Finkelstain, a tinut ieri sa faca un apel catre populatia judetului Galati de a iesi la vot si a-si exprima convingerile politice.
Actuala formula de guvernare beneficiaza de suportul a 43% din populatia cu drept de vot, potrivit unui sondaj INSOMAR. ... Potrivit INSOMAR, Guvernul beneficiaza de suportul a 43% din populatia cu drept de vot.
"Lipsa de reforme din ultimii doi ani o plateste populatia acum", a avertizat Basescu.Seful statului a criticat fosta guvernare, dar si vechiul legislativ, aratand ca prezenta criza de incredere este rezultatul atitudinii dominante de la nivelul parlamentului si guvernului din 2008 in ceea ce priveste abordarea cheltuielilor economice.
Populatia nu mai vrea ca statul sa decida singur la formularea normelor de organizare sociala si crede ca asa-zisele dezbateri ale Ministerului Justitiei nu au avut nici o relevanta sociala (sub 1% din populatie a fost informata de catre aceasta institutie).
a indemnat populatia sa vina la vot la alegerile europarlamentare. "Am venit sa dau un semnal, pentru ca populatia sa vina la vot.
Scaderea la capitolul incredere politica pe care populatia o are in actualul presedinte este spectaculoasa. ... Studiul a fost realizat de INSOMAR in perioada 4 - 12 iulie 2009, pe un numar de 2416 de persoane, fiind reprezentativ pentru populatia Romaniei cu varsta de 18 ani si peste.
Este pentru a doua oara cand presedintele Traian Basescu cheama populatia sa se pronunte prin referendum asupra unei probleme de interes national.
Promotorii motiunii de cenzura au acuzat Guvernul ca a creat instabilitate politica, a saracit populatia si i-au reprosat manevre obscure pentru favorizarea candidaturii presedintelui Traian Basescu.
Organizatia PSD Dolj a depus la Biroul Electoral Judetean o solicitare prin care cere ridicarea afiselor cu Traian Basescu, in care acesta promoveaza referendumul pe motiv ca aceste afise induc populatia in eroare.
Stim cu totii ca sub comanda lui Traian Basescu, statul nu a facut nimic nici pentru a ajuta populatia si nici pentru a-i sprijini pe intreprinzatori. ... Teama si repulsia fata de stat exprima de fapt atitudinea pe care populatia o are fata de Traian Basescu.
"Ma alatur ideii presedintelui partidului ca eu nu cred ca va tine mult aceasta guvernare, pentru ca ea nu de noi va fi data, ci populatia va iesi in strada. Nu-i va prinde luna mai-iunie si vom vedea ce va cere populatia", a spus Stroe.
google-analytics.com