Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (3.41 secunde)
"Populatia Romaniei si populatia Republicii Moldova au aceeasi istorie, vorbesc aceeasi limba, au aceeasi cultura, traditie si aceleasi aspiratii europene.
Peste jumatate din populatia Romaniei considera ca doctrina comunista a avut merite, ca oamenii traiau mai bine pe vremea comunismului.
60% din populatia Romaniei! ... Sau, in orice caz, populatia activa este cea de la care se vor lua impozite si taxe pentru ca acesti bani sa fie rambursati.
Olanda are jumatate din populatia noastra si a acordat 28 de mii de cetatenii, Australia - la jumatate din populatia noastra, a acordat 10.
Pentru achizitionarea casei prin credit, populatia apela pana acum la imprumuturi in valuta, datorita faptului ca dobanzile la euro si dolar erau cu mult mai mici decat cele la lei.
In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale. ... In urma cu cateva zile, presedintele ANRE, Petru Lificiu, spunea pentru NewsIn ca populatia nu ar putea sa suporte majorarile de tarife la gazele naturale cerute de distribuitori.
Pe de o parte nu pot sa dau aceasta informatie, mai ales in ceea ce priveste nivelul accizelor pentru ca atunci s-ar crea un gol in acea perioada si, pe de alta parte, agentii economici nu s-ar mai aproviziona cu materiale tocmai pentru ca ar astepta sa scada acciza, sa le cumpere la alte pret, iar populatia s-ar retine, nu in ceea ce priveste produsele de baza, dar in ceea ce priveste alte produse, nu si-ar mai cumpara sa spunem un televizor daca ar sti ca TVA-ul se reduce cu 4% in martie, ci l-ar lua in aprilie.
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Aceasta sustine ca este vorba, de fapt, de o stema din perioada imperiului austro-ungar, care „semnifica in plan simbolic intoleranta fata de populatia romaneasca si care, la fel ca si in cazul stemei municipiului Sfantu Gheorghe, ignora cu buna stiinta populatia de nationalitate romana de peste 25% din totalul populatiei judetului Covasna“.
Nu se stia insa prea clar de unde si cine va oferi hrana pentru populatia cazata la corturile amplasate in nordul localitatii. ... Au venit mascatii Luptatorii din cadrul Detasamentului de Politie pentru Interventie Rapida (DPIR) au ajutat populatia sinistrata sa evacueze bunurile din gospodariile afectate.
Aceasta ar fi contributia verilor Soarelui la populatia planetara. ... Dar cele cel putin 33 miliarde de planete locuibile reprezinta doar "populatia locala", cea din galaxia noastra.
Poliartrita reumatoida predomina la populatia feminina: ... 1% din populatia generala. Evolutia poliartritei reumatoide este inegala si fluctuanta. Afectiunea poate aparea la orice varsta si este intalnita mai des la femei.
populatia care a iesit in strada, chiar daca nu a fost prea numeroasa si a fost formata din partizanii sai, a reusit sa opreasca tancurile cu mainile goale.
Institutul cauta modalitati de a controla populatia fara ca aceasta sa-si dea seama.
Motive - Raspandirea vietii si a frumusetii in Univers - Asigurarea supravietuirii speciei umane - Profitul adus de mineritul asteroizilor, energia solara si manufactura spatiala - Salvarea mediului terestru prin mutarea oamenilor si industriei in spatiu - Resurse rare, precum gazele naturale de pe gigantii de gaz Argumentele necesitatii Populatia de pe Pamant este in continua crestere, in timp ce resursele si capacitatea nu.
-Populatia este bulversata si, desi s-au tinut multe prelegeri in mass-media si prin alte locuri despre acest subiect, totusi, concret nu s-a facut mai nimic. S-a creat o mare nebuloasa, care nu e de natura sa lamureasca populatia in legatura cu ce o asteapta.
Mircea Geoana a afirmat ca populatia este dezamagita de actuala guvernare, "cea mai cainoasa si haina" de dupa 1989, iar cel care se va degrada cel mai rapid in perioada urmatoare in preferintele si increderea electoratului va fi presedintele Basescu.
Presedintele PSD Suceava si-a exprimat convingerea ca PSD va reveni la putere in urma viitoarelor alegeri, pentru ca populatia este dezamagita profund de actuala guvernare.
Potrivit actului normativ care modifica si completeaza Legea privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului national, cererile de infiintare a unor unitati administrativ-teritoriale noi va trebui sa fie insotite de indeplinirea unor conditii stricte legate de populatia stabila a localitatii.
Ultima etapa este referendumul, in care populatia trebuie sa-si exprime votul 'pentru' sau 'impotriva' suspendarii”, ne-a precizat vicepresedintele PSD, Dan Nica. ... Pe noi ne intereseaza ce spune populatia, care acum se simte abandonata”, a concluzionat deputatul Dan Nica.
google-analytics.com