Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (3.89 secunde)
Albii alcatuiesc acum 66% din populatia americana, dar vor ajunge la doar 47% in urmatorii 42 de ani.
ONU estimeaza ca populatia lumii ajunge marti la 8 miliarde de oameni. Populatia globala ar putea depasi 9 miliarde in jurul anului 2037. In jurul anului 2058, populatia ar putea ajunge la 10 mld.
adoptarea masurilor necesare pentru diminuarea pierderilor provocate de inundatii si pregatirea pentru intrarea in iarna, pentru ca populatia va avea parte de cea mai scumpa iarna din istoria Romaniei.
Constienta de ceea ce face, actuala putere a preferat sa minta populatia, mimand un optimism nejustificat timp de mai multe luni, pentru ca acum sa ceara solidaritate pentru iesirea din criza.
Ce risca populatia care consuma rosii cu pesticide? ... Populatia se redepe la supermarket si cumpara daca e mare si ieftin. ... Ce propune Departamentul de agricultura al PSD ca sa se protejeze populatia de astfel de pericole?
• Starea de sanatate a populatiei din Romania, inregistrata in anul 2016 La nivelul anului 2016, 70,5% din populatia de 16 ani si peste considera ca detine o stare de sanatate buna sau foarte buna (76,0 % dintre persoanele de sex masculin, respectiv 65,4% dintre cele de sex feminin), iar 29,5% este de parere ca starea de sanatate este satisfacatoare, rea sau foarte rea.
Cand judecam rezultatul referendumului, ar trebuie sa luam in considerare un detaliu legat de populatia Romaniei: ... de aproape 3 decenii populatia Romaniei scade constant, dar listele electorale intocmite de AEP cresc de la un an la altul!
Populatia Romaniei a continuat sa scada anul trecut, conform tendintei din ultimii ani, sporul natural mentinandu-se negativ, la 1,8 la mie, astfel ca numarul locuitorilor este estimat la 21,57 milioane, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica (INS).
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, crede ca problema minoritatii rrome nu se rezolva prin marginalizarea acesteia, ci prin identificarea problemelor cu care populatia de aceasta etnie se confrunta si rezolvarea lor.
Aceeasi anexa a ordonantei prevede un numar minim de 507 pentru un judet ce are populatia Doljului. ... Primaria Craiova are 500 de angajati, iar noile prevederi admit maximum 800 de salariati in cazul unui municipiu cu populatia Baniei.
"Populatia roma trebuie sa respecte legea" Helene Flautre din Franta, a intrebat-o pe Viviane Reding, comisarul responsabil pentru drepturile fundamentale, daca discutiile purtate pana acum pe aceasta tema au ajutat-o sa-si limpezeasca ideile si daca are nevoie de experti si dovezi suplimentare pentru a concluziona ca situatia actuala din Franta este de neacceptat.
Propunerile presedintelui Traian Basescu de a modifica Constitutia prin revenirea la un mandat de patru ani pentru seful statului si prin introducerea prevederii ca Parlamentul sa fie dizolvat daca voteaza suspendarea acestuia si populatia decide altceva la referendum au starnit reactii negative din partea reprezentantilor Opozitiei, potrivit ziare.com.
Pentru ca stie ca populatia ar fi in dezacord cu Presedintele.
O analiza din perspectiva sociologica a acestor date demonstreaza ca, de fapt, batalia din campania din aceasta toamna se da pentru aproximativ 15 procente din populatia cu drept de vot a Romaniei.
populatia lor traind cu mai putin de un dolar pe zi, in raport cu cifrele din 1990).
La momentul actual nu se asigura servicii de alimentare cu apa decit pentru 65 - 66% din populatia Romaniei, si numai 55% din populatie are servicii de canalizare si epurare.
Doar 8% dintre bucuresteni sustin ferm ca nu sunt dispusi sa plateasca, in timp ce segmentul celor care ar plati maximum 20 de lei (200.000 de lei vechi) lunar este de 40% din populatia Capitalei.
Totodata, populatia trebuie informata cu privire la sistemele cu care sunt prevazute conductele si in cat timp poate interveni Transgaz pentru inlaturarea unor potentiale pericole. ... In concluzie, modul in care Transgaz si-a prezentat punctul de vedere arata o gandire de tip comunist, in care populatia este ultima consultata...
Primarul Antonie Solomon a declarat ca populatia va fi scutita de o zecime din impozitul total pentru 2007 daca-l plateste pana la 31 martie.
80% din populatia judetului primeste pensie sau ajutoare financiare din categoria „asistenta sociala“. Raportul dintre populatia angajata si cea care beneficiaza de bani de la stat este de unu la patru, dublu fata de media nationala.
google-analytics.com