Cautare

4563 de rezultate pentru "populatia terrei 2009" (3.13 secunde)
Descrierea de mai sus este valabila doar pentru latitudinile nordice ale Terrei. In emisfera sudica a Pamantului, fenomenul trebuie interpretat invers, astfel ca in regiunile respective acest moment marcheaza inceputul toamnei astronomice.
Evident, descrierea de mai sus este valabila doar pentru latitudinile nordice ale Terrei. In emisfera sudica a Pamantului fenomenul trebuie interpretat invers, astfel ca in regiunile respective acest moment marcheaza inceputul toamnei astronomice.
limitarea cresterii populatiei Terrei, autoguvernarea natiunilor lumii, relatia omului cu natura, spiritualitatea si cautarea armoniei omului cu infinitul etc In biblioteca publica din Elberton exista o carte scrisa de cineva care se numeste R.C.
Se presupunea ca un schelet bizar care era descoperit apartinea unei specii care traia inca intr-o regiune neexplorata a Terrei.
Sa nu uitam ca si pe Terra exista viata chiar in regiuni foarte inospitaliere pentru om, ca exista unelevietuitoare (numite extremofile) ale caror rezistenta si adaptabilitate la conditii extreme sunt pur si simplu stupefiante, cum sunt ciudatele tardigrade, atat de "dure" incat parca vin dintr-o alta lume, cu conditii de trai mult mai aspre decat ale Terrei.
Numerosi factori, aflati in interrelatii extrem de complexe, pot influenta clima unei planete, dupa cum o dovedesc foarte bine modificarile prin care a trecut clima Terrei, in decursul existentei acesteia, de la perioade cu climat tropical pana la ere glaciare care au imbracat in gheata intreaga planeta.
Ea a facut o prezentare a unor fiinte si obiecte inexplicabile gasite in diferite zone ale Terrei. In ultimii 200 de ani, printr-o "arheologie a obiectelor misterioase", au fost identificate circa 2000 de astfel de obiecte.
A doua parte a Conferintei a fost consacrata in intregime prezentarii unor fiinte si obiecte inexplicabile (numite in literatura de limba engleza OOPARTS - Out of place artifacts) gasite in diferite zone ale Terrei.
Satelitul natural al Terrei se va afla la cea mai mica distanta fata de Terra din intregul an, la 357.040 de kilometri.
Iata 5 dintre "enigmele" Terrei - trasaturi neexplicate, aspecte nelamurite complet, in privinta carora avem, deocamdata, doar ipoteze, nu si certitudini.
Cum va evolua omenirea datorita masoneriei Francmasonii constituie o fratie secreta a fortelor Terrei, deosebit de puternica, planuind sa perfectioneze omenirea.
Cu cateva luni in urma, rezidentele s-au adresat catre localitatile Terrei in care locuiesc doar barbati, cu invitatia ca acestia sa se mute alaturi de ele.
MAGAZIN: Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot (Autor: DAN D. FARCAS) - continuare - Monstri misteriosi Bob BeHanna, de 39 de ani, director de stat pentru PA MUFON sectiunea 6, declara:
MAGAZIN: Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot (Autor: DAN D.
MAGAZIN: Despre supravietuirea omenirii si despre Bigfoot (Autor: DAN D. FARCAS) - continuare - Cum ne-ar putea distruge omuletii verzi Rezultatele cele mai putin atragatoare ar putea aparea in cazul in care extraterestrii ar cauza prejudicii pentru umanitate, fie si printr-un accident.
Dupa o calatorie de trei ani prin habitatele Terrei, neinfricatii exploratori” Dodi si Roni se intorc pentru a impartasi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor si animalelor.
Probabil ca exista o legatura stranie intre Iisus Christos si aparitia OZN-urilor in atmosfera Terrei pentru ca altfel nu s-ar putea explica existenta parului de inger.
MAGAZIN : Lumini misterioase in Oceanul Pacific (Autor : DAN D. FARCAS) - continuare - Meteorit prabusit in ocean 4. Impactul unui meteorit.
MAGAZIN : Lumini misterioase in Oceanul Pacific (Autor : DAN D. FARCAS) In noaptea de 24 august 2014, un avion cargo Boeing 747-8 zbura, cu o viteza de aproximativ 1100 km pe ora, la confortabila altitudine de croaziera de 10400 de metri, deasupra Oceanului Pacific, undeva la sud de peninsula Kamceatka.
MAGAZIN : Lumini misterioase in Oceanul Pacific (Autor : DAN D. FARCAS) - continuare - Lumini spectaculoase Au aprins luminile de aterizare pentru a vedea la timp eventuala cenusa vulcanica.
google-analytics.com