Cautare

3759 de rezultate pentru "popescu" (2.76 secunde)
Noul presedinte interimar i-a luat locul deputatului Cosmin Popescu care, de cativa ani, era sef tot interimar al organizatiei judetene.
Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti.
Popescu: Basescu traieste intr-o realitate paralela, precum Ceausescu in 1989 Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, la Romania TV, ca discursul presedintelui Basescu de la investirea noului ministru de Externe arata ca seful statului pierde contactul cu realitatea si cu adevaratele motive care au generat manifestarile din strada.
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
Apartinand Intreprinderii Familiare (IF) Popescu Marin, nimeni de prin zona nu prea mai stie de cand e acolo baraca-magazin.
Operatiunea de mituire a alegatorilor se realizeaza sub controlul strict al sefilor structurilor politiei judetene, promovati si mentinuti in functii in ultimii opt ani, cu directa implicare a chestorului Vladulescu Aurel, director al Directiei de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fost sef al inspectoratului politiei judetene si un obedient al presedintelui organizatiei judetene a PDL, Florin Popescu.
Declaratia a fost facuta de editorialistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat in exclusivitate la Romania Tv discursul lui Traian Basescu. ... In direct la RomaniaTV, Cristian Tudor Popescu a declarat:
Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Tariceanu, Ionut Popescu, a lansat pe blog un scenariu bomba in legatura cu viitorul politic al lui Traian Basescu. Conform ipotezei difuzate de Ionut Popescu, presedintele Traian Basescu ar putea ocupa, dupa incheierea mandatului la Cotroceni, functia de premier.
Traian Basescu a lovit presa intr-un mod ticalos, sub centura Iesirea necontrolata, de joi seara, a presedintelui Traian Basescu la intrebarea unui jurnalist de la Antena 3 referitoare la Ioana Basescu, care ar fi incasat sume de bani de la compania Gazprom, nu a ramas netaxata de senior-editorul Gandul, CT Popescu.
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Printre principalele subiecte care vor fi dezbatute de reprezentatii Guvernului cu oficialii Fondului Monetar International (FMI) sint scaderea inflatiei, realizarea unui deficit bugetar si cvasifiscal redus, a declarat, ieri, Ministrul Finantelor Publice Ionut Popescu. ... De asemenea vom discuta si despre reducerea deficitului cvasifiscal ", a afirmat Ionut Popescu.
Ionut Popescu: “Ruperea acordului cu FMI nu trebuie sa fie o bucurie” Senatorul liberal Ionut Popescu, fost ministru al Finantelor, a afirmat ieri ca, desi ruperea acordului cu Fondul Monetar International (FMI) era previzibila, acest fapt nu trebuie sa reprezinte un motiv de fericire pentru Romania.
Prin urmare, "daca nimeni nu urmareste cum sunt utilizate timbrele, ce rost mai are timbrarea?", se intreaba presedintele Rompan, Aurel Popescu. Timbrarea painii era utila in cazul in care cineva se ocupa si de control, a adaugat Popescu.
Fenomenul scumpirii painii se va extinde si catre agentii economici din celelalte judete, ne-a declarat Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (Rompan).
„Piata imobiliara e ca la fiecare început de an - oferta e mica pentru ca potentialii clienti asteapta sa vada ce se întâmpla“, a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
„Piata imobiliara e ca la fiecare început de an - oferta e mica pentru ca potentialii clienti asteapta sa vada ce se întâmpla“, a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
Conform declaratiilor primarului din Barcea, Relu Popescu, comuna poarta tratative cu niste investitori din Olanda si Germania.
Fostul fotbalist Gica Popescu, 43 de ani, isi face un centru comercial de tip bazar in apropiere de piata Rahova din Capitala, pe terenul fostei fabrici de vopsele a producatorului Fabryo Corporation, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.
Producatorii de grau au dublat preturile in acest an, situatie care a creat un blocaj pe piata si a scumpit faina cu 40% in ultima saptamana, astfel ca painea va costa cu aproximativ 15% mai mult pana la finele lui august, a declarat pentru MEDIAFAX Aurel Popescu, presedinte Rompan.
Painea se va scumpi cu peste 15% incepand cu luna februarie a anului viitor, din cauza importurilor de grau, dupa ce in ultimele patru luni pretul a crescut cu 10%, a declarat agentiei MEDIAFAX Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan "Cresterea de pret la grau de la 120 de euro pe tona in iunie la 170 euro in iulie si la 200-220 euro in toamna acestui an, dar si majorarea de TVA de la 19% la 24%, au facut ca pretul fainii sa urce cu 60% si ca painea sa se scumpeasca cu 10% in ultimele patru luni", a spus Popescu.
google-analytics.com