Cautare

3759 de rezultate pentru "popescu" (2.86 secunde)
Cazul controversatului om de afaceri sirian Omar Hayssam, dat afara din filiala PSD Bucuresti in urma implicarii sale in criza ostaticilor romani din Irak si nu numai, ii indeamna pe pesedistii lui Dan Ioan Popescu sa ia masuri ciudate, cum ar fi delatiunea intre colegii de partid.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu invoca prioritatea indeplinirii calendarului integrarii Romaniei in Uniunea Europeana pentru a considera restructurarea guvernamentala prematura si pentru a amana alegerile anticipate pentru o perioada nelimitata.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, si fostul lider liberal Theodor Stolojan s-au intalnit, succesiv, la Palatul Parlamentului cu parlamentarii PNL si cu liderii de filiale judetene.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu, odinioara cei mai puternici oameni din PSD si din tara, se afla la un pas de a suferi o umilitoare infrangere politica, colegii de partid pregatindu-se sa-i dea afara din formatiunea pe care au transformat-o in sediul central al DNA.
In cadrul unei videoconferinte cu prefectii, care a avut loc ieri, 13 martie a.c., premierul Calin Popescu Tariceanu a atras atentia asupra modului deficitar in care a inteles populatia sa duca la indeplinire masurile impuse de comandamentele antiepizootice.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Gheorghe Popescu, directorul RAA Craiova, a primit, de la inceputul lunii iunie, trei sanctiuni in valoare de 35 de milioane de lei de la colegii sai din primarie.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, recent demisionat din partid, a declarat ca exista membri ai acestei formatiuni care pot fi santajati si amenintati cu deschiderea unor dosare.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Dan Ioan Popescu este cel mai proaspat membru al Partidului Conservator, primit in partid ieri, cu adeziunea semnata ieri si cu functie primita...
Delegatia liberala a fost condusa chiar de liderul Calin Popescu Tariceanu. ... Intr-un interviu pentru Mediafax, Mircea Geoana s-a autoinclus pe lista posibililor prim-ministri, pe care se mai regasesc liderul PLD Teodor Stolojan, guvernatorul BNR Mugur Isarescu dar si actualul premier Calin Popescu Tariceanu. ...   ' Calin Popescu Tariceanu:
Daca vor accede in forul legislativ european, conservatorii au ca obiective refacerea imaginii Romaniei, dar si punerea in practica a unui proiect original, a declarat ieri senatorul si eurocandidatul PC Irinel Popescu. ... "Vrem sa facem apel la statele bogate ale Europei pentru sprijinirea pensionarilor romani", a afirmat Popescu.
Deputatul Laurentiu Mironescu nu mai este sef la organizatia municipala Constanta, cu peste 5.500 de membri si nici in noul Birou Permanent Judetean creat de Ion Popescu. ... Onaca, tras pe linie moarta de Popescu Situatia cea mai limpede ar fi trebuit sa fie in cazul senatorului Dorel Onaca.
Liderul interimar al Organizatiei judetene a PD-L Constanta, Ion Popescu, si-a dat demisia din functia de presedinte al filialei. Popescu si-a inaintat demisia, miercuri, conducerii centrale a partidului.
Democrat-liberalii constanteni au fost instruiti sa faca pace, lucru insa destul de greu de realizat, in conditiile in care orgoliile sunt mari, si fiecare tabara formata chiar dinaintea demisiei lui Ion Popescu are alta conceptie despre presedintele ideal al organizatiei.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat luni, la Craiova, ca din regiunea Oltenia PSD va propune in actuala structura guvernamentala cinci-sase secretari de stat, chirurgul Irinel Popescu fiind singura persoana nominalizata de catre liderul social-democrat.
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Basescu de la dezbaterea de vineri seara, desfasurata la Palatul Parlamentului. ... Nu am vazut un om care joaca la totul sau nimic", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.
Dinel Staicu - presedinte, Tudor Ciurezu - vicepresedinte, la care se adauga membrii Teodor Buzatu, Vasile Salapa, Gheorghe Blidaru si Carmen Ioana Popescu.
google-analytics.com