Cautare

3757 de rezultate pentru "popescu" (3.06 secunde)
Ultima postare de pe Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in Retezat, iti va da FIORI (Autoare:
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Popescu s-a nascut la 8 martie 1971, in Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof. ... Bogdan Ovidiu Popescu a absolvit doua doctorate, primul la U.M.F.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu, au efectuat studii comune, publicate in prestigioasa revista Nature Genetics.
Bogdan Popescu: ... Popescu, seful Clinicii Neurologie de la Spitalul Colentina, presedintele Societatii de Neurologie din Romania, la workshop-ul Creierul - Stiinta, comunicare si afacerei sociale. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu insita si asupra componentei genetice:
NOI DEZVALUIRI SOCANTE, in cazul mortii Stelei Popescu! Ce spune soferul care a condus-o acasa Noi dezvaluiri socante despre Stela Popescu au aparut dupa discursul incoerent pe care l-a avut la Gala Femeilor de Succes, acolo unde a primit un premiu pentru toata activitatea sa.
Ce a aparut azi in geamurile farmaciilor Catena, la doar o zi de la moartea Stelei Popescu: VA INDEMNAM SA NU FITI TRISTI Disparitia fulgeratoare a Stelei Popescu a lasat un gol imens in inimile tuturor celor care au iubit-o si respectat-o intreaga viata.
Mircea Sandu a castigat un nou mandat la carma FRF in dauna lui Gica Popescu. ... Cert este ca, pana la urma, totul s-a transformat intr-un „joc-scoala“, in care Gica Popescu n-a putut fi decat un simplu sparing-partner. ... Asa cum a anuntat insa Gica Popescu, batalia va continua.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD. Aceasta initiativa pare sa apartina exclusiv lui Popescu, la sugestia presedintelui Traian Basescu.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
El crede ca Ion Popescu, liderul interimar al organizatiei judetene, "nu va avea curaj" sa demita atatia membri de partid. "Daca nu recunoastem autoritatea lui Ion Popescu nu poate sa ne excluda. Eu sunt mandru ca am fost exclus de Ion Popescu", a spus Mihai Bobe.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, condus interimar de Ion Popescu a decis excluderea din partid a inca 13 membri, dintre care un consilier local municipal, Florin Gheorghe, si consilierul judetean Mihai Petre.
Avocatul Ion Popescu (foto) mai renunta la o functie: ... Imediat dupa ce a depus juramantul de consilier, in cea mai recenta sedinta de consiliu, Ion Popescu a venit si cu surpriza de rigoare - un deja-vu in contextul altor renuntari:
Fostul international roman Gheorghe Popescu a primit, marti, de la CNSAS, o adeverinta care atesta ca nu a colaborat cu fosta Securitate, au declarat dupa sedinta de marti a Colegiului CNSAS, surse din institutie.
google-analytics.com