Cautare

3826 de rezultate pentru "popescu vasilica" (3.30 secunde)
Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta, a explicat pentru "Replica" situatia, oarecum paradoxala, prin care o companie de stat nu-si poate achita datoriile catre stat:
La deschidere au participat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, Mugur Dan Carcu, director in cadrul Directiei Juridice a MFP, Sonia Geoagiu, profesor de stiinte juridice la Universitatea "Ovidius" Constanta, precum si alti oficiali din cadrul MFP si ANAF, alaturi de aproximativ 250 de consilieri juridici de la toate structurile descentralizate ale Fiscului.
Incepand cu data de 1 ianuarie a.c., competenta de administrare a contribuabililor nerezidenti care nu au pe teritoriul Romaniei un sediu permanent revine organului fiscal stabilit prin ordin al ministrului Finantelor Publice, la propunerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
266/2007, care isi desfasoara activitatea pe raza judetului Constanta, depun declaratii fiscale la Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Constanta, cu sediul in Constanta, b-dul Tomis nr. 51, camera 46, a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP.
În perioada aia poate sa te dea afara când vrea pentru ca practic nu esti angajat“, a explicat Vasilica N., de 45 de ani.Amenzi pentru angajatori Angajatorii care se folosesc de perioada de proba pentru a nu încheia contracte de munca risca amenzi usturatoare.
În perioada aia poate sa te dea afara când vrea pentru ca practic nu esti angajat“, a explicat Vasilica N., de 45 de ani.Amenzi pentru angajatori Angajatorii care se folosesc de perioada de proba pentru a nu încheia contracte de munca risca amenzi usturatoare.
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
declaratia privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat (formularul 100), decont de taxa pe valoarea adaugata (formular 300) ce se depune de catre platitorii de TVA pentru care perioada de raportare este luna calendaristica si decont special de TVA (formularul 301) care se depune de catre cei ce sunt inregistrati in scopuri de TVA doar pentru achizitii si livrari intracomunitare, a specificat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
1954/2005 pentru aprobarea Clasificatiei indicatorilor privind finantele publice, a specificat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
418/2007 pentru aprobarea Procedurii privind calculul taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule, taxa de prima inmatriculare se calculeaza de catre organul fiscal competent la punctele organizate in cadrul unitatilor Trezoreriei Statului, a specificat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Agentii economici care obtin venituri din activitati agricole cum ar fi cultivarea si valorificarea florilor, legumelor, zarzavaturilor, precum si din cultivarea si valorificarea arbustilor, plantelor decorative si ciupercilor si din exploatarea pepinierelor viticole si pomicole au obligatia ca pana la data de 1 septembrie a.c.- care este ultima zi de plata- sa efectueze plata anticipata reprezentand 50% din impozitul datorat bugetului de stat, urmand ca restul de 50% sa fie platit pana la data de 15 noiembrie a.c., inclusiv, a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Chiriac Vasilica, 56 de ani: "E necesara o asigurare obligatorie a locuintei, insa, la saracia care este la noi in tara, nu ne putem descurca.
Incepand cu data de 01.10.2007, platitorii de impozite, taxe si contributii la bugetul general consolidat au posibilitatea utilizarii, pentru plata acestora, a doar doua ordine de plata, unul pentru bugetul de stat si unul pentru bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale (plata in cont unic), asa cum este stipulat in prevederile Ordinului Ministrului Economiei si Finantelor nr.1122/2007, publicat in Monitorul Oficial nr.628/2007, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Noul sef al Fiscului constantean a fost numit temporar pe aceasta functie dupa ce Vasilica Mihai - ex-directorul executiv al DGFP Constanta - a cerut sa fie transferata, din motive personale, pe un post inferior, in momentul de fata aceasta fiind numita sefa Directiei Administrare Contribuabili Mijlocii din cadrul aceleiasi institutii.
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ.
Imaginile de la o nunta inedita, cu peste 4000 de participanti, dezvaluirile incendiare ale interpretelor de muzica populara Silvana Riciu, Claudia Ghitulescu si ale Vasilica Tataru, dar si aniversarea surpriza a indragitei artiste Nico au tinut cu sufletul la gura sute de mii de romani.
- Respinge ca tardiva cererea de revizuire formulata de revizuenta SC Realitatea Media SA, prin administrator special Grigoroscut Genoveva Vasilica, impotriva deciziei civile nr.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
De parca ar fi vrut sa dea uitarii cele patru preinfarcturi suferite in ultimii 11 ani, designerul a dansat pe ritmurile melodiilor lui Florin Vasilica si ale Ansamblului Folcloric Teleormanul si s-a rasfatat cu sampanie si cu un trabuc, desi sunt contraindicate in cazul sau.
- Liviu Vasilica (1950 "2004), cantaret de muzica populara; - David Praporgescu (1856-1916), general al armatei romane; - Gelu Voicu,cantaret de muzica populara denumit si omul orchestra.
google-analytics.com