Cautare

3828 de rezultate pentru "popescu vasilica" (3.32 secunde)
Anunt SOC facut de VICTOR PONTA in privinta lui GICA POPESCU Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca pe fostul mare international roman Gheorghe Popescu l-ar gratia in prima zi, in cazul in care ar deveni, in urma alegerilor din noiembrie, presedinte al Romaniei.
Astazi este ziua ta - Emilia Popescu (Autor: ... Ba mai mult, chemand-o Popescu, au fost destui care au crezut ca este fiica Stelei Popescu, fosta partenera a lui Stefan Banica Senior, si ca se incearca varianta juvenila a celebrului cuplu.
Ion Iliescu despre moartea Stelei Popescu: Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte. ... Pentru inceput l-am ales pe Laurentiu Mircea Popescu, medic, profesor universitar, academician.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO. ... Irinel Popescu, subliniaza importanta si, mai ales, evolutia interesanta a tratamentului personalizat, bazat pe profilul genetic al pacientului.
Vasilica Dumitrescu, 51 ani, administrator, Germania: "Trebuie sa recunosc ca plaja nu este deloc curata. Acum 25 de ani, plajele erau extraordinar de curate, iar daca aruncai ceva pe plaja, si nu la cos, erai imediat amendat de politistii care patrulau pe plaja.
Nu la fel a procedat si Vasilica Moisic, senator PRM aflat la primul mandat, care a acceptat sa conduca o sedinta a carei legalitate poate fi pusa sub semnul intrebarii.
Aceeasi obligatia o au si persoanele juridice neimpozabile, tot in situatia in care efectueaza achizitii intracomunitare ce depasesc plafonul anual de 10.000 de euro, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Ce puteti vedea la Gradina Zoologica din Calarasi - gasca de Nil - rata Mandarin - lebada alba - broasca testoasa de apa (pelican comun) - urs tibetan care are peste 35 de ani (il cheama Vasilica) - camila - turturica diamant - papagal Marele Alexander - orezari - papagali nimfa - papagali Kakariki - zebre australiene - papagal Micul Alexander - Agapornis cu fata de piersica -
Vor fi prezenti pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" Maria Dragomiroiu, Niculina Stoican, Angelica Stoican, Vasilica Dinu, Mariana Ionescu Capitanescu, Gheorghe Rosca si Petrica Matu Stoian.
Ascunzandu-se in spatele unui semn de intrebare, Dutu a acuzat-o pe Vasilica Mihai, directoarea liberala a Directiei Generale a Finantelor Publice, ca favorizeaza firmele apropiatilor Primariei si ale Consiliului Judetean Constanta in controalele intreprinse de inspectorii sai.
Parlamentarii comisiei de control al Serviciului de Informatii Externe l-au audiat pe directorul demisionar al Serviciului, Claudiu Saftoiu, precum si pe adjunctii sai, Silviu Predoiu si Vasilica Sarca.
PDL crede ca va fi un tur doi Cojocaru-Crivineanu la Murfatlar Revenind la candidati, pentru Poarta Alba PDL l-a prezentat pe Vasilica Delicote, creditat cu 28,8 procente momentan.
Politistii din comuna Gradina au intocmit dosar penal afaceristului constantean Cameliu Vasilica Babinciuc, sub acuzatia de violare de domiciliu, distrugere si loviri sau alte violente.
Contam pe ajutorul Consiliului Judetean Dolj si speram la o eventuala rectificare de buget", a declarat primarul din Plesoi, Crisu Vasilica.
, de 22 ani, Silviu Vladu, de 19 ani, Costica Ionascu, de 39 ani si Liviu Valentin Parocescu, de 21 ani, toti din Harsova, au patruns luni noaptea intr-un bar din Ciobanu, unde au distrus mobilierul si aparatele de jocuri electronice si i-au agresat pe Aurel Radu, de 35 ani si Vasilica Mirea, de 47 ani.
Ultimele trei locuri sunt ocupate de Alin Antochi (Partidul Socialistilor Europeni - PSE), pe pozitia 31, cu 74,38%, Vasilica Viorica Dancila (PSE), cu 71,14%, si, ultimul, Laszlo Tokes (Grupul Verzilor), cu 66,65%.
Initiativa legislativa, care a fost inaintata Biroului Permanent al Senatului, este semnata de senatorii Serban Valeca si Constantin Tamaga, precum si de deputatii Ion Burnei, Radu Vasilica, Filip Georgescu, Mircea Draghici si Bogdan Niculescu.
• Senatorul Serban Nicolae va ocupa functia de membru pe locul ramas vacant dupa numirea ca judecator al Curtii Constitutionale a domnului senator Toni Grebla. • Doamna senator Vasilica-Steliana Miron a fost inlocuita cu doamna senator Florina-Ruxandra Jipa
google-analytics.com