Cautare

3826 de rezultate pentru "popescu vasilica" (2.92 secunde)
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
Mircea, a declarat pentru "Replica" Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP. ... Totusi, Vasilica Mihai a precizat ca viitorul sediu al Fiscului va avea 5 sau 6 nivele.
Cu prilejul unei ample actiuni de control derulate in perioada 15-30 iunie a.c., in cadrul careia au fost verificati nu mai putin de 98 agenti economici care-si desfasoara activitatea in judetul Constanta si cu precadere in statiunile de pe litoral, inspectorii Serviciului de Investigatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta au aplicat unui numar de 93 de agenti economici amenzi ce insumeaza 106.400 lei RON, a declarat pentru "Replica" Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP.
In primele 10 luni ale anului 2006 judetul Constanta a primit sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale in valoare de 29.842.000 RON, fata de 24.183.330 RON in cursul anului precedent, a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Toate personale impozabile care au fost inregistrate in scopuri de TVA prin sedii permanente inainte de data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana au obligatia ca, pana la 31 ianuarie a.c., sa desemneze un sediu permanent care va fi responsabil pentru toate obligatiile in scopuri de TVA ale tuturor sediilor permanente de pe teritoriul tarii noastre, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Astfel, totalul sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata destinate echilibrarii bugetelor locale ale localitatilor constantene este in anul 2007 de 33.318.000 RON, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Data de 15 februarie 2007 reprezinta ultima zi pentru plata impozitului pe profitul anual, de catre organizatiile nonprofit, contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura, pentru anul precedent, precum si pentru depunerea formularului 101 "Declaratie privind impozitul pe profit" si a platii acestui impozit, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
In vederea eliminarii eventualelor confuzii create prin vehicularea unor informatii eronate legate de regimul facturilor dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta a declarat: ... Masura este benefica pentru agentii economici care solicita rambursari de TVA, a adaugat Vasilica Mihai.
Cosa si-a format propria echipa, speram ca vor face treaba buna", a declarat Vasilica Mihai, directorul DGFP Constanta. ... Vasilica Mihai le-a mai prezentat subordonatilor sai modificarile aduse de ordinul ministrului de Finante, nr.
Toate aceste produse sunt supuse accizelor nearmonizate si sunt specificate in articolul 207 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
In general putem vorbi despre o ieftinire a apartamentelor cu pana la 15%, respectiv 20.000-30.000 de lei, a declarat reprezentantul agentiei imobiliare CasaBia, Vasilica Bosna, care a mai explicat ca aceasta situatie a fost determinata, in cea mai mare parte, de inrautatirea obligatiilor pe care trebuie sa le respecte clientii in momentul obtinerii unui imprumut bancar, mai ales ca aproximativ 90% dintre cumparatori sunt tineri care nu dispun de aceste sume.
Teo Trandafir vrea sa-l BOTEZE pe "Vasilica 2014", bebelusul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea Prietena foarte buna cu Mircea Badea, vedeta ar vrea sa-i boteze baietelul. ... Sper, totusi, sa nu botez un copil pe care sa-l cheme "Vasilica 2014".
Din totalul romancelor, 84.606 se numesc Vasilica, 1.890 Vasilca, 557 - Vasila, iar 947 Sica. Conform datelor furnizate de structura specializata a Ministerului Administratiei si Internelor, majoritatea barbatilor se numesc Vasile - 484.541, Vasilica - 20.228, Silica - 229 sau Vasi - 80.
"Asociatia Magistratilor din Romania ia act cu ingrijorare, de tergiversarea procedurii de revocare din functie a membrilor alesi in Consiliul Superior al Magistraturii - Alina Ghica si Cristi Vasilica Danilet, ca urmare a sesizarilor adunarilor generale ale judecatorilor curtilor de apel si judecatoriilor.
Lui Vasilica Danilet si Alinei Ghica nu le ajunge ca magistratii nu-l mai vor acolo si ca pina la urma au hotarit, tot prin vot, si colegii lor din CSM sa-i trimita la plimbare.
Intr-o tara in care categorii sociale mult mai importante sunt, intr-adevar, indreptatite sa solicite salarii sporite, nea Voicu, si Sala parca, ori taica Ionel, zis si Socaciu, au decis sa puna piciorul in prag si sa le ia partea lui Gigi Manivela, Vasilica Sina si Marinela Casierita, oameni printre cei mai prost platiti in CFR-ul bugetar si alimentat cu bani fumosi de fraierii amatori de calatorii pe calea ferata.
Vasilica de 30 de ani, din Bucuresti, s-a angajat in traversarea sos. ... Vasilica a fost indrumata, de la spital, la domiciliu.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
google-analytics.com