Cautare

1069 de rezultate pentru "popa" (2.70 secunde)
Potrivit senatorului PNL Nicolae Vlad Popa, daca in plenul Senatului exista o pondere a grupurilor parlamentare, aceasta reprezentare trebuie respectata proportional si in Biroul Permanent, dupa cum prevede regulamentul.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a parasit ieri sedinta, nemultumit de faptul ca demnitarii nu vor fi obligati sa nominalizeze persoanele de la care au primit cadouri in valoare de peste 300 de euro, precizandu-se doar calitatea de persoana fizica sau juridica.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa pentru a discuta despre functia de premier, au declarat, pentru evz.ro, surse din mediul politic. ... In toamna lui 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.
Deputatul Partidului Conservator (PC) Nicolae Popa a solicitat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor convocarea guvernatorului BNR pentru saptamana viitoare. ... Totodata, guvernatorul BNR ar trebui sa identifice parghiile comerciale protectioniste care sa impiedice „intrarea in colaps a exporturilor romanesti“, a adaugat Popa.
In contextul absenteismului, viceliderul grupului parlamentar PC, deputatul Nicolae Popa, a reamintit ieri ca vinerea trecuta a propus amplasarea la Camera Deputatilor, la intrarea in sala de plen, a unui panou-rusine pe care sa fie afisati parlamentarii care absenteaza nemotivat si a apreciat sustinerea liderilor Aliantei D.A.
Presedintele filialei PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca un argument pentru orientarea spre doctrina liberala a viitorului partid este acela ca popularii europeni se manifesta mai degraba impotriva integrarii in UE, iar liberalii europeni sustin integrarea Romaniei.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.
Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, vicelider al grupului liberal din Camera, a declarat ca decizia a fost luata in unanimitate, votul fiind secret. "Liberalii bihoreni au constatat ca, oricum, doar ei au respectat protocolul local al Aliantei, in vreme ce PD Bihor l-a incalcat sistematic", a declarat Popa.
Liderul judetean al PNL, Cornel Popa, vicelider al grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor declarase ca "PNL Bihor s-a saturat sa fie umilit de PD".
Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine. ... Cornel Popa a declarat ca, in multe cazuri, liberalii au ajuns la concluzia ca sunt singurii care respecta prevederile intelegerii cu PD.
- Tatal meu, Tudor Hie, a fost condamnat politic 22 de ani, dar a facut aproape sapte. Cand avea noua ani, popa din sat 1-a trimis sa spele vase intr-un restaurant legionar. ... Mireille Astrid POPA
Primaria Craiova a decis sa mentina sensul giratoriu de la intersectia strazilor Popa Sapca si Ion Maiorescu. ... Pe langa amplasarea unui sens giratoriu la intersectia strazilor Popa Sapca si Ion Maiorescu, craiovenii se vor "pricopsi" si cu o copie fidela a statuii regelui Carol I, expusa la Castelul Peles.
Stelian Popa este foarte inventiv atunci cand vine vorba despre creatie hand-made.
Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... Corina Popa sufera de asa-numitul "sindrom al inimii zdrobite". ... Altii, cum este Corina Popa, sufera de o perioada indelungata, pentru ca la un moment dat sa se prabuseasca, fara sa poata fi identificata o cauza imediata.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
In schimb, am citit in publicatia online Jurnal Spiritual, un interviu cu fizicianul Ancu Dinca, scris de doamna Loreta Popa. ... Loreta Popa) Doamna LORETA POPA a povestit in preambului interviului cum l-a cunoscut pe fizicanul Ancu Dinca, la o expozitie desfasurata la Sala Palatului din Bucuresti.
Popa (PC): Alegerile anticipate ar fi cea mai nefericita solutie Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a spus ca ideea alegerilor anticipate, indiferent de cine o promoveaza, demonstreaza nepriceperea, neputinta si incapacitatea unui guvern care a fost investit sa gestioneze treburile tarii.
In urma alegerilor partiale, candidatul din partea PNL, Gheorghe Popa, a iesit pe primul loc, cu 755 de voturi, iar Emilia Buretea a fost aleasa de 446 de consateni, fiind pe locul doi.
Presedintele CSM, Anton Pandrea, cel al ICCJ, Nicolae Popa, si procurorul general, Laura Kovesi, le-au cerut vineri magistratilor proaspat numiti in functie de Traian Basescu sa aplice legea si sa nu se lase intimidati, un mesaj similar venind si din partea presedintelui.
google-analytics.com