Cautare

1512 de rezultate pentru "popa laurentiu" (2.77 secunde)
Democratul Laurentiu Mironescu l-a contrazis, din nou, pe social-democratul Alexandru Mazare in privinta Aeroportului Kogalniceanu.
Potrivit deputatului democrat Laurentiu Mironescu, propunerea liberala pentru Ministerul Transporturilor a fost o demonstratie ca "Ludovic Orban este un om politic si mai putin un tehnocrat". ... In alta ordine de idei, Laurentiu Mironescu a comentat si situatia democratilor aflati in posturi de conducere din diferite institutii, declarand:
Ultimele sondaje de opinie au revelat o crestere a notorietatii publice de care se bucura deputatul Laurentiu Mironescu, astfel incat liderul organizatiei municipale a devenit, mai mult ca sigur, candidatul PD care il va infrunta pe Radu Mazare.
La incheierea campaniei pentru referendumul din data de 19 mai, deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale Constanta a Partidului Democrat, le-a promis tinerilor pedisti ca vor avea sansa de a vizita Parlamentul Romaniei.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu acuza autoritatile locale de lipsa de implicare si "slab management" al situatiei provocata de caderile masive de zapada, cat si viscolul care "au paralizat pentru cateva zile judetul Constanta si, mai ales, orasul Constanta", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu intentioneaza sa mai obtina un mandat in Parlamentul Romaniei, in acest sens exprimandu-si chiar si colegiul pe care vrea sa candideze - colegiul cu numarul 7, care cuprinde atat zone din municipiul Constanta, dar si din comuna Valu lui Traian.
Dupa ce directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Laurentiu Marin, s-a grabit in luna martie a.
Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu. Laurentiu Ciurel, fostul director al Complexului Energetic Rovinari, este sosit in PSD de numai cateva luni si nu a mai desfasurat anterior inscrierii in PSD vreo activitate politica.
Interes pentru cetateni" este titlul unui articol despre senatorul Laurentiu Coca, pe care il puteti citi in continuare. "Senatorul PSD Laurentiu Coca este unul dintre cei mai transparenti parlamentari valceni, daca nu chiar singurul.
Senatorul PSD Laurentiu Coca a participat la sfarsitul saptamanii trecute, la Budapesta, la reuniunea inter-parlamentara a presedintilor Comisiilor pentru educatie, respectiv munca si protectie sociala a parlamentelor nationale din Statele Membre ale Uniunii Europene.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmeaza sa ia o decizie, in sedinta de astazi, cu privire la demisia din magistratura a judecatorului Laurentiu Anghel de la Tribunalul Dolj.
Este vorba de "Clasificatia veniturilor si cheltuielilor evidentiate in afara bugetelor locale", Anexa 11, unde in cadrul capitolului "Asigurari si asistenta sociala"-cod 68.11 s-a introdus subcapitolul "Unitati de asistenta medico-sociale", cod 68.11.12", a declarat Laurentiu Mateizer, trezorier-sef in cadrul Activitatii de Trezorerie si Contabilitate Publica.
Potrivit trezorierului sef Laurentiu Mateizer, de la Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica din DGFP Constanta, incasarile la bugetul de stat sunt destul de ridicate la nivelul judetului Constanta, comparativ cu restul regiunilor. ... "Va dati seama ce stim noi despre motoare si cai putere", a exclamat Laurentiu Mateizer.
Potrivit lui Laurentiu Ciurel, directorul CE Rovinari, în curând, unele cartiere se vor vedea în situatia sa-si sisteze activitatea, iar complexul sa recurga la importul de carbune.
Senatorul Coca reclama falimentul din agricultura romaneasca Senatorul PSD Laurentiu Coca condamna Guvernul Boc pentru distrugerea agriculturii din Romania.
Pentru anul acesta avem anuntata una singura, in perioada 1-29 iunie", a declarat Laurentiu Ivanovici, directorul executiv al Camerei Agricole Dolj.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina. ... "In aceasta dimineata (ieri - n.r.) ne-am despartit de Laurentiu Boroiban, un jucator valoros.
Laurentiu Reghecampf e foarte deranjat de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. ... Laurentiu Reghecampf e antrenorul Stelei din vara acestui an.
Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
Laurentiu Reghecampf si-a felicitat jucatorii pentru aceasta performanta si se gandeste sa obtina noi performante cu STEAUA, dupa egalul cu LEGIA care a calificat echipa in CHAMPIONS LEAGUE. ... Baietii au crescut enorm de la meci la meci", a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport.
google-analytics.com