Cautare

1516 de rezultate pentru "popa laurentiu" (3.42 secunde)
Direct de pe plajele fierbinti din Thassos, Grecia, Dorian Popa lanseaza single-ul si videoclipul De Amor, in care traieste o poveste de dragoste plina de pasiune. ... (Ruby feat Dorian Popa) si Lasa cucu-n pace (alaturi de Ruby si Catalin Morosanu).
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului. ... - La randul meu, scrie Florian Popa Micsan, am subscris la cuvintele frumoase compuse de Stelica Aragea, despre Constantin Tudor - un om dedicat Calarasiului, un istoric adevarat.
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
CCL-ul sintetizat de tabara adversa, reunita in paralel la restaurantul "Zorile", drept "Cei Care Latra", a adoptat cu unanimitate de voturi demiterea Biroului Permanent Local interimar condus de Constantin Florian, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local, condus de deputatul Laurentiu Mironescu (care a fost criticat pentru neimplicarea sa in campanie), invalidarea deciziilor de excludere din partid a celor 10 contestari, in frunte cu Danut Moisoiu si convocarea in regim de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean.
Golurile echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf au fost marcate de Piovaccari ‘12, Adi Popa ‘34 si Tanase ‘60. ... Popa, Stanciu, Tanase (Cristea ‘63) - Piovaccari (G. ... Laurentiu Reghecampf.
- PSD - senator Coca Laurentiu; ... - PDL - senator Nicolae Vlad Popa, deputat Vasile Gudu; ... - PP-DD - senator Constantin Popa, deputat Mario Caloianu; ... - PNL - senator Teodor Atanasiu, deputat Octavian Marius Popa(vicepresedinte);
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Asta inseamna ca PSD si PRM imping interesul de partid dincolo de interesul public”, ne-a declarat deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Deputatul Laurentiu Mironescu a ajuns la concluzia ca s-a pierdut prea mult timp cu luptele interne si asteapta acum organizarea cat mai rapida a alegerilor judetene pentru rezolvarea tuturor disensiunilor.
Laurentiu Sava, fiul lui Ioan si al Eugeniei Sava, participa la targul de produse traditionale din Piata Amzei.
Revenind insa la sedinta Consiliului de Coordonare Local, desfasurata statutar, in prezenta a 518 delegati, echipa Laurentiu Mironescu si-a prezentat realizarile perioadei octombrie 2005 - mai 2006, la prezidiu perindandu-se, pe rand, atat presedintele Organizatiei Municipale, cat si presedintii organizatiilor de femei, pensionari, oameni de afaceri, tineri.
La Constanta insa, lucrurile nu sunt, cel putin din punctul de vedere al deputatului democrat Laurentiu Mironescu, chiar atat de dramatice. ... Lucram impreuna in comisii, ne sprijinim reciproc, iar la nivelul Constantei mi se pare ca ne inscriem pe acelasi trend de cooperare", a declarat Laurentiu Mironescu.
Ieri, alaturi de presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, s-a aflat si Oscar Benes, care chiar a avut amabilitatea de a raspunde presei intr-o zi destul de delicata, si anume ziua in care, din nou, pensionarii constanteni au iesit in strada pentru a-si spune of-ul:
Remus Basalic) Laurentiu Mircea Popescu este medic, profesor universitar si academician. ... Laurentiu M. Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
Incepand cu prima zi de vacanta parlamentara si pana la sfarsitul lunii august, deputatul democrat Laurentiu Mironescu are program de audiente, la cabinetul sau din Constanta.
Mai mult, desi deputatul PD Laurentiu Mironescu si specialistul in Stiinte Politice Mihai Motoc s-au straduit sa explice tinerilor prezenti in sala de conferinte a hotelului Ibis o multime de notiuni, la un moment dat a fost fireasca intrebarea:
google-analytics.com