Cautare

545 de rezultate pentru "pop" (2.94 secunde)
In schimb, in timpul conferintei de presa, presedintele Mihai Bar a inceput sa aduca laude la adresa deputatului Claudiu Pop, cel care se pare ca este agreat in acest moment de presedintele filialei.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
Redutabil chitarist, traseul sau pop-rock este jalonat de formatii cum ar fi Curtea Veche nr.
Monica Pop: ... Magda Marincovici) Profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, lanseaza pe facebook celor interesati de sanatatea copiilor o propunere pentru care nu ar fi nevoie de sume imense, ci de vointa: ... Monica Pop propune:
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
Va fi o noutate pe piata muzicala fiindca ea combina muzica lautareasca cu jazz, rock si pop, practic reorchestrata pe ritmuri moderne. ... A cantat la Festivalul International Biblos -Beirut alaturi de Jose Fernandes, Boney M, Demis Roussos interpretand muzica (pop, dance, jazz manoush).
Atacantul lui UTA, Rares Pop (17 ani), a fost schimbat in minutul 77 al meciului cu Hermannstadt. ... Rares Pop si-a revenit imediat dupa ce a fost urcat in ambulanta. ... Pop, Milosevic, Otele Rezerve:
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Aceste declaratii ale deputatului Ioan Mircea Pascu au venit dupa ce, inainte de Conferinta, i-a propus ( un mod elegant de a spune ) lui Dorel Coica sa renunte la candidatura la functia de sef de partid, in schimbul unei functii de prim -vicepresedinte, oferta fiindu-i facuta in acelasi timp si lui Ioan Tou precum si lui Ioan Pop.
Aceeasi soarta ar putea-o avea si inspectorul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Satu Mare, Grigore Pop, asupra caruia se afla in curs o ancheta interna a Inspectoratului.
Ultimul plecat din Parlament este deputatul Virgil Pop. Deputatul clujean care paraseste Parlamentul este Virgil Pop, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Pop a fost ales in colegiul uninominal 8, zona Turda, pe listele PNL, cu 2.299 voturi.
Fiecare cu opinia lui Actualul director al Centrului de Valorificare a Creatiei Populare, Felician Pop, considera ca atribuirea de catre Consiliul Judetean a sediului il indreptateste sa decida asupra celor care pot sa ramina in continuare acolo.
Presedintele Traian Basescu a semnat aseara decretul prin care se ia act de demisia lui Ioan Mang, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si decretul de desemnare interimara pe acest post a lui Liviu Marian Pop, informeaza NewsIn.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Voichita Pop a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "In septembrie 2014 vom fi la MTR la Targul Maramuresului cu aceleasi produse", ne-a spus Voichita Pop.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic.
O femeie a depus plangere penala impotriva celebrului medic oftalmolog Monica Pop.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
google-analytics.com