Cautare

5040 de rezultate pentru "pop ion isu mm" (3.82 secunde)
In toate dispeceratele ISU exista calculatoare apartinind Romatsa, dedicate exclusiv alertarii in cazul accidentelor aviatice. ... Periodic, ISU si Romatsa fac aplicatii pe aceste calculatoare pentru a simula accidente de aviatie si reactia la acestea.
cauza - o pana de curent Peste 50 de persoane au ramas blocate, duminica, timp de aproximativ trei sferturi de ora, in roata mare din parcul de distractii Tei din Capitala, in urma unei pene de curent, informeaza ISU Bucuresti.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, copilul a fost muscat de un caine, pe strada, in comuna Potlogi, satul Romanesti, unde se afla cu sora sa in varsta de cinci ani.
- ORA 17.10 Una dintre victime, o doctorita, este resuscitata de echipajul ISU trimis la locul accidentului, iar celelalte trei persoane aflate in elicopter sunt de negasit. ... Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Constanta, elicopterul SMURD se indrepta dinspre Tulcea catre Spitalul Judetean Constanta.
Plutonierul Anca Chirita, purtatorul de cuvant ISU Constanta, a declarat ca scafandrii de la ISU Constanta si echipaje de la Garda de Coasta cauta victimele, folosind inclusiv sonare.
Cu toate acestea, dincolo de interventia profesionista, desi cu mijloace limitate, a reprezentantilor ISU, nu s-au prea vazut reactii pe masura din partea Guvernului, inclusiv in ceea ce priveste acordarea unor ajutoare de urgenta celor direct afectati de calamitati si ramasi fara locuinte, sub cerul liber, impreuna cu familiile lor.
Peste 20 de persoane au solicitat ajutorul ISU, dupa ploaia torentiala de luni seara, din Capitala. ... Cele mai amri probleme au fost semnalate in sectoarele 4 si 5 a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, pentru News.ro.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta al judetului Tulcea a fost solicitat sa intervina, in noaptea de vineri spre sambata, in zona localitatii Mila 23, pentru cautarea unui barbat in varsta de 25 de ani, care a cazut dintr-o barca in Dunare, potrivit unui comunicat al ISU Tulcea, scrie News.ro.
xxx Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov informeaza ca in urma cutremurului produs la ora 3:38:06 sunt efectuate recunoasteri in teren pentru a identifica posibile pagube, nefiind pana la acest moment inregistrate apeluri la numarul de urgenta 112.
La ce trebuie sa fie atenti copiii care se duc la scoala Avand in vedere decizia ministrului, Adevarul a solicitat de la reprezentantii ISU cateva sfaturi pe care elevii si parintii sa le poata aplica pentru a evita posibile incidente neplacute create de gheata prezenta peste tot in Capitala.
La fata locului, o zona greu accesibila, la o inaltime de aproximativ 15 metri, au fost trimise imediat un echipaj de prim-ajutor, o ambulanta de terapie intensiva mobila si un echipaj de salvatori specializati in interventii la inaltime (pompieri-alpinisti) al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.
Avand in vedere cele sesizate, la fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica si 4 autospeciale din cadrul ISU - Brigada de Pompieri 13 Septembrie, care au stins incendiul.
O tanara voluntar de la ISU Prahova a postat pe TikTok un filmulet in care parodiaza un apel la 112.
Echipajele ISU au intervenit de urgenta. In urma cu o saptamana, au avut loc exercitii militare cu munitie reala in Poligonul din Babadag.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
Din pacate, doi pasageri din Logan au murit si un pasager este grav ranit", a declarat Ciprian Streja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov. ... Una e in stare grava celelalte acuza politraumatisme", a declarat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Doua echipe de scafandri au intervenit la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Vasile Daniel, pentru Realitatea TV. ... Cei de la ISU sunt rezervati cu privire la sansele de supravietuire ale celor trei ocupanti ai autovehicului.
Echipele ISU au trebuit sa le descarcereze pe ambele victime. Potrivit lui Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, una dintre victime este in stare grava.
Pompierii, la datorie Pompierii de la Primaria Drobeta Turnu Severin impreuna cu cei de la ISU au avut ceva de munca pentru a indeparta copacul de pe masini. ... Politia va stabili cauzele", a declarat seful operatiunii de la ISU Drobeta.
Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Telciu spre Fiad si a fost anuntat prin 112 la ora 00.32, iar la fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita-Nasaud.
google-analytics.com