Cautare

142 de rezultate pentru "politistul" (3.03 secunde)
Totodata, exista insa si foarte multi soferi care nu stiu ce obligatii are politistul atunci cand ii opreste. Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Politistul: ... In timp ce politistul se apuca sa scrie amenda, soferul ii spune nevestei: ... - Sa zici mersi ca ti s-a defectat detectorul de radar, cand te-a oprit politistul! Politistul se apuca sa scrie si a doua amenda pentru detinere de anti-radar. ... Politistul:
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic? ... Toate aceste lucruri nu sunt adevarate, iar politistul nu este nevoit sa prezinte niciun document.
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
Cand mi-am schimbat buletinul, cand am depus actele pentru carnetul de sofer, cand mi-am luat numerele noi, cand am reclamat ca mi s-a furat o bicicleta, cand a venit politistul la mine acasa pentru ca-mi uitasem actele de identitate. ... Cineva m-a lovit, avea asigurare, am chemat politistul sa constate.
Recent, politistul a contabilizat alte acuzatii, dupa ce doua tinere din Cernavoda (dintre care una era insarcinata in 7 luni) au reclamat faptul ca au fost batute de Emilian Nicolae in beciul politiei din localitate, dupa ce acestea au refuzat sa-i mai dea spaga.
Politistul Parasca a fost remarcat si pentru manifestarile sale de imoralitate, avand obiceiul, indeosebi cand avea musafiri din Corpul de control al ministrului de Interne si ajungea cu acestia in stare de ebrietate, sa sune prostituate din Arad, carora le solicita sa vina rapid, in maximum trei ore, la Satu Mare si sa-si faca preludiul manual pe drum (existand doua semnalari in acest sens).
Aici cazul a fost preluat de politistul Ron Morier, de 27 de ani. ... Politistul era convins ca Fuhr nu cauta faima si nici macar ca ar fi dorit ca cineva sa raporteze incidentul. ... Celalalt erou al cazului - politistul Ron Morier - este acum pensionar.
Politistul este nemultumit insa si de uniforma pe care o are, despre care spune ca-i da un aer jalnic si nu-i confera autoritate in fata galateanului de rind.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Politistul local care a preluat un apel si a mobilizat oamenii, padurarul care si-a luat uneltele in spate si cararea in bocanci. ... Politistul, padurarul, preotul. ... Politistul, padurarul, medicul, invatatorul, preotul.
Politistul a precizat ca are declaratiile a trei martori si l-a amenintat pe denuntator ca risca sa fie arestat si expulzat din tara, S.A.
Politistul se grabea sa ajunga la o interventie si avea semnalele luminoase si acustice pornite. ... Politistul a raspuns la solicitarea angajatilor unei banci din oras.
Politistul urma sa lipseasca cel mult zece minute; ... Loc de contestatii Desi nu toata lumea din sat a dat crezare martorilor, am constatat ca majoritatea contestatarilor erau persoane, ori rude ale unor persoane, carora politistul le intocmise anterior acte pentru diverse contraventii.
Medicii spun ca politistul prezinta un grav traumatism cranian deschis, fracturi costale cu perforarea plamanilor, precum si o fractura la nivelul coloanei cervicale. Mai mult, o parte a creierului sau este inundata de sange, politistul fiind mentinut in viata cu ajutorul aparatelor medicale.
In urma verificarilor facute de ofiterii de la Inspectia Interna, politistul a fost trimis in fata Consiliului de disciplina al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), care a propus, vinerea trecuta, sanctionarea lui cu diminuarea drepturilor salariale.
Politistul Christian Ciocan a implinit duminica, 15 septembrie, o frumoasa varsta si a fost aniversat cum se cuvinte:
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Dupa dezbatere, de la 20.00, la Union va urma primul titlu din subsectiunea Eye On Films, tulburatorul Politistul / Policeman, de Nadav Lapid.
google-analytics.com