Cautare

59018 de rezultate pentru "politistul care intretine relatii secsuale cu un barbat" (6.27 secunde)
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Un recidivist a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta a facut parte din echipa care l-a anchetat intr-un alt caz de agresiune, cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post din Pietrosita.
Politistul drogat si beat, care a ranit o tanara in Caracal, a fost lasat liber. Agentul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost testat pozitiv la canabis si amfetamina.
In urma verificarilor facute de ofiterii de la Inspectia Interna, politistul a fost trimis in fata Consiliului de disciplina al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), care a propus, vinerea trecuta, sanctionarea lui cu diminuarea drepturilor salariale.
Politistul Christian Ciocan a implinit duminica, 15 septembrie, o frumoasa varsta si a fost aniversat cum se cuvinte: a tinut neaparat sa aiba un tort in forma de ciocan!
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Ei trebuie sa se intalneasca cu presedintele Iohannis: Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Politistul gasit mort intr-un parc din Iasi ar fi suferit din dragoste. El este banuit ca ar fi furat masina si pistolul sefului sau, iar apoi si-ar fi pus capat zilelor.
Sorin Rosca Stanescu) Punand o presiune formidabila asupra lui Sorin Ovidiu Vantu, atat mediatica, cat si juridica, si, simultan, uriase constrangeri financiare impotriva Realitatii TV - un rol important jucandu-l ANAF, prin Sorin Blejnar - Presedintele Traian Basescu l-a silit pe acesta, mai intai, sa cedeze managementul si, apoi, sa vanda pachetul majoritar.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
Acestia si-au evoluat dorinta de a fi cu diferite femei deoarece pentru ei este foarte usor sa se reproduca (un act sexual fata de 9 luni de sarcina la femeie) si astfel sa raspandeasca cat mai multi descendenti, posibil fiind programati sa se imperecheze cu cat mai multe femei.
Oamenii de stiinta care au studiat diferitele elemente ale atractiei dintre sexe au ajuns la concluzia ca exista unele aspecte care se regasesc intr-un mare numar de cazuri, deci ar avea un rol insemnat in biologia interactiunilor dintre femei si barbati.
E adevarat ca toti ne dorim dragoste, afectiune, respect si apreciere de la partenerul nostru, dar problema infidelitatii porneste de la dorinta barbatilor de a avea cat mai multe experiente sexuale si indiferenta sau lipsa de interes fata de sex, a importantei pe care ar trebui s-o aiba, din partea multor femei.
Adina Buzatu a creat conceptul Trends by Adina Buzatu cu un scop foarte clar: ... Dupa ani de munca, este mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine.
9 semne secrete ca iubitul tau e psihopat Ai cunoscut un tip nou, simpatic, dar unele trasaturi de personalitate ale lui te pun pe ganduri? Te vezi cu un barbat despre care nu stii mare lucru, mai ales cand vine vorba de trecutul lui?
Senatorul Catalin Voicu a declarat, dupa aflarea deciziei de arestare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca nu se teme de nimic si ca "un barbat responsabil este un barbat care poarta intotdeauna de grija familiei".
google-analytics.com