Cautare

58995 de rezultate pentru "politistul care intretine relatii secsuale cu un barbat" (4.03 secunde)
Am vorbit cu cineva astazi, despre ce inseamna a avea o relatie de iubire. Despre a avea o relatie in care vrem sa fim. Am vorbit despre o relatie cu o persoana de sex opus.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori: ... Dodon si-a intarit pozitia politica in ultimii ani prin sprijinul puternic pentru relatii mai stranse cu Rusia lui Vladimir Putin si prin mesaje anti-UE.
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. Daca pana acum raspundea la telefon 24 de ore din 24, de-acum inainte ofiterul va fi relationa si on-line cu partenerii sai, ziaristii acreditati.
Sunt micile infidelitati permise in relatii? Infidelitatea poate fi comparata pe buna dreptate cu fructul interzis, care strica echilibrul din paradisul unei relatii. Desi poate avea la baza doar dorinta de a experimenta ceva nou, care nu prevede implicarea sentimentala, tradarea nu este usor de acceptat odata descoperita.
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. Din noua functie acesta va coordona activitatile de relatii institutionale, relatii cu presa, publicitate, evenimente, PR, comunicare interna si CSR.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte.
Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie. ... Politistul urma sa lipseasca cel mult zece minute; ... Abia a trecut plutonierul de coltul blocului cand a auzit un vajait ciudat si a simtit un curent puternic de aer.
A fost data in care actorul a acceptat propunerea liderului radioului de a realiza impreuna emisiunea de dimineata. Astazi, miercuri, se implineste un an de Marius FM.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
De data asta, politistul blogger a postat pe contul de socializare, un mesaj emotionant despre moartea fotbalistului Ekeng. ... Prin natura serviciului, imi e dat sa vad des tragedii, oameni raniti care inca se zbat sa traiasca sau altii pentru care lupta se incheie inainte ca cineva sa poata interveni.
Politistul care a ucis-o cu masina pe Raisa va fi trimis la testul poligraf. ... De asemenea, prietena Raisei care o tinea de mana in momentul in care a fost spulberata de masina va fi si ea audiata, acasa la ea.
Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Cinepolitica incepe marti, 8 aprilie, ora 20.00, la Cinema Studio, cu premiera nationala a filmului Diplomatie/ Diplomatie, in regia lui Volker Schlondorff.
Agentul de politie care a accidentat joi, in Capitala, doua fete de 13 ani, in timp ce traversau strada pe "zebra", ar fi circulat cu o viteza de peste 80 de kilometri pe ora.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Politistul care a lovit mortal cu masina de serviciu o fata pe o trecere de pietoni din Capitala este cercetat pentru ucidere din culpa.
google-analytics.com