Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (2.96 secunde)
Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. ... Temperatura maxima, in crestere usoara fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 13 grade.
Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice, ziua in Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si local la munte, iar noaptea pe arii restranse in nord si in nord-est si izolat in rest.
Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22. A fost emisa o informare de vreme rea, valabila pana duminica, 4 februarie, ora 20.
Vremea pe 5 septembrie e schimbata dramatic fata de zilele trecute. ... In Bucuresti sunt 28 de grade Celsius.
In ziua de sambata, instabilitatea se va manifesta in prima parte a zilei in zonele de centrale, vestice si nord-vestice, urmand ca in Moldova si Muntenia sa se manifeste seara si pe timp de noapte.
Desi sfarsitul de saptamana a adus temepraturi scazute, vremea va deveni calda pentru aceasta perioada in toate regiunile.
Toata tara a intrat de cateva minute sub avertizare de vreme severa. Vremea se raceste in majoritatea zonelor iar la munte revine iarna. Vor fi ploi in Banat, Crisana, Transilvania, Oltenia si vestul Moldovei, iar la munte, se intorc ninsorile si se va depune strat de zapada.
Romanii care au petrecut sarbatorile la munte se intorc acasa. Politia Rutiera este cu ochii in patru, din cauza aglomeratiei de pe DN1.
Mama unui tanar pe care politistii incercau sa il imobilizeze a pus mana pe o ranga si l-a lovit pe unul dintre agenti. Acesta a ajuns de urgenta la spital.
Georgica Severin a postat pe facebook un text despre semnificatia zilei de 1 Mai: Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii!
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca formatiunea sa este indignata de modul in care Politia se intereseaza de activitatea Consiliului National Secuiesc (CNS).
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks. ... Assange este un fel de traficant international de informatii.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
Acest lucru s-ar putea spune despre Plaja Dunarea, tinind cont de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a afirmat ca aici se produc cele mai multe evenimente neplacute.
Pentru ca serviciile oferite de Politia Comunitara sint prea scumpe, Transurb isi face echipa de comando. Conducerea societatii Transurb a renuntat definitiv la ideea de a angaja garzi de corp care sa insoteasca in mijloacele de transport in comun echipele de controlori ale societatii.
Dupa adoptarea legilor securitatii nationale, CSAT a cerut ieri desecretizarea arhivei "Dunarea" si a dispus desecretizarea dosarelor de securitate nationala a oamenilor politici.
google-analytics.com