Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (7.85 secunde)
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere.
Cioiu devine el insusi un spectacol pe un cuvant scris de Sorescu si pe un decor al lui Stoian. Bucuria interpretarii lui ne deschide pleoapa cu un rasarit de stea - Nichita Stanescu.
In calendarul popular, in aceeasi zi se sarbatoresc Sanzienele, fiinte mitologice care, in imaginatia colectiva, capata infatisarea unor fete invesmantate in ii, purtand pe cap cununi din spice de grau si din sanziene, plante ce infloresc in aceasta perioada.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminica dimineata, la ora 3:38:06 (ora Romaniei), in zona seismica Vrancea.
Anca Rapeanu de la Ador Ozon este prezenta cu un stand cu poduse la targul de 8 Martie de la MTR. Facem produse naturale, din ingrediente naturale, iar atelierul nostru este in Valenii de Munte.
Prezentatoarea TV a fost muscata de o capusa in timpul unor filmari la Valenii de Munte.
Daca vreme de 16 ani nu s-a intimplat nimic, desi o multime de oameni a cerut sa se faca dreptate, sa fie deconspirati cei care au colaborat cu fosta Securitate, dintr-odata apar prea multe informatii despre personaje importante.
Emotii la prima proba de Bacalaureat pentru cel mai bun inotator al lumii. David Popovici a sustinut proba scrisa la istorie in sesiunea speciala rezervata olimpicilor si sportivilor de performanta. La Valenii de Munte, 160 de liceeni au sustinut proba obligatorie a profilului.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
In prezent, Politia Comunitara, care va functiona ca politie locala, mai are doar 96 de angajati, restul de 230 fiind trimisi in somaj.
Persoanele instarite, dar care nu au venituri declarate va trebui sa dea socoteala Fiscului de unde au avut bani pentru masini luxoase, vile impozante si conturi bancare grase.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Premierul Victor Ponta a afirmat astazi la Bruxelles ca Guvernul este dispus sa ia toate masurile necesare pentru aderarea la Schengen, inclusiv sa primeasca experti olandezi sau europeni de orice tip, atat la politia de frontiera, cat si la serviciile de vama, informeaza NewsIn.
215/2001 a administratiei publice locale, primarului ii revin atributii in ceea ce privește asigurarea ordinii publice si a linistii locuitorilor, iar unul dintre instrumentele pe care le are la dispozitie este Politia Locala.
Portul Constanta reprezinta un obiectiv important pentru economia judetului Constanta si chiar a intregii tari, motiv pentru care securitatea sa este una dintre problemele de maxima importanta care ar trebui sa preocupe conducerea Administratiei Portuare.
Politia Romana si-a deschis, de la 1 august, conturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, unde vor fi disponibile materiale de presa si informari pentru public, urmand sa fie activate si conturi pe Flickr si Youtube, pentru imagini si clipuri.
6 caini ridicati in cazul copilului omorat de maidanezi.
google-analytics.com