Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (3.29 secunde)
Proiectul de lege pentru infiintarea politiei locale a fost adoptat ieri in sedinta de guvern.
Alege solutiile pentru aglomeratia de pe DN1 - SONDAJ - Care credeti ca este solutia pentru aglomeratia de pe DN1?
Temperaturile vor continua sa creasca pana la 25 de grade Celsius in anumite zone, insa vremea va fi instabila in multe regiuni. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi cuprinsa intre 8 si 10 grade, potrivit ANM.
Scopul acestor sarbatori este de a reaminti tuturor importanta muntilor pentru viata, pentru furnizarea de bunuri si servicii, ca sursa de apa, pentru bogatia diversitatii biologice, ca destinatii pentru odihna si turism. De asemenea este momentul optim de a acorda atentie si problemelor dezvoltarii regiunilor muntoase ale planetei.
Vremea se mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda local in vest, centru si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi de la 7 grade in Moldova pana la 18 grade in Dealurile de Vest.
Vremea se raceste de astazi in toata tara. De duminica, ninsorile se extind si in sudul tarii / Mediafax Incepand din aceasta dimineata, vremea se inrautateste in Maramures, Transilvania si la munte ninge, iar in Crisana, Banat si Oltenia sunt ploi, lapovita si ninsoare.
Cod portocaliu de vreme rea in Romania. Vant puternic si ninsori Agentia Nationala de Meteorologie a a anuntat ca de vineri de la ora 8:00 si pana sambata la ora 2:00 dimineata va fi in vigoare o noua alerta cod galben de vreme rea.
Ninsori de luni noaptea pana miercuri, in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte stirileprotv.ro informeaza: ... De luni revin ninsorile, iar temperaturile coboara pana la -23 de grade.
Vremea se va raci semnificativ, in urmatoarele zile, fata de perioada anterioara, averizeaza meteorologii. In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar spre sfarsitul intervalului vor fi posibile precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare.
Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
Fara a pomeni numele vreunui primar, ministrul David aminteste ca in municipiul capitala de judet nu s-a infiintat inca politia comunitara, fapt care a dus la perpetuarea unei stari infractionale deosebite, in ciuda eforturilor depuse de politisti.
Actiunile demarate in vara de Politia Locala Craiova, care vizau constructiile ilegale de pe domeniul public, au incetat subit Unii locatari din Craiovita Noua, din perimetrul format de cele sapte scari ale blocului 169, invoca faptul ca in spatele acestor imobile "unii vecini si-au cam facut de cap".
Actiunile demarate in vara de Politia Locala Craiova, care vizau constructiile ilegale de pe domeniul public, au incetat subit Unii locatari din Craiovita Noua, din perimetrul format de cele sapte scari ale blocului 169, invoca faptul ca in spatele acestor imobile "unii vecini si-au cam facut de cap".
Acest lucru se va intimpla in cazul in care Executivul va adopta un act normativ care va prevede preluarea de catre Garda Financiara a competentelor Politiei Economice. Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca Executivul intentioneaza sa desfiinteze Politia Economica, urmind sa-i revina Garzii Financiare competentele acestei institutii.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. ... Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum.
Gardienii publici, un alt proiect demarat de mai bine de zece ani, s-a dovedit un esec. Nu ideea existentei gardienilor a fost eroarea, ci modul de a o pune in practica precum si lipsa unui cadrul legal clar, in care acestia sa poata lucra in folosul sigurantei publice.
Si atunci poate interveni dorinta de razbunare. ... Intr-un fel, anumite cazuri sunt de inteles. Cum este cazul unui coleg care, de luni bune, asteapta ca Politia sa-si faca datoria.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Genistii militari si vanatorii de munte au fost chemati de presedintele Traian Basescu pentru a ajuta la lucrarile de deblocare a Vaii Oltului.
La sediul Batalionului 26 Vanatori de Munte din localitatea Brad, judetul Hunedoara, s-a desfasurat, luni, 14 septembrie, ceremonia de deschidere a exercitiului de instruire in comun romano-chinez "Friendship Action 2009".
google-analytics.com