Cautare

1439 de rezultate pentru "politia slatina" (3.01 secunde)
E indicat sa nu-i primim in casa, iar daca acesti colindatori sunt suspecti sau agresivi, oamenii trebuie sa anunte imediat politia sau, prin strigat public, sa alarmeze vecinii.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au documentat activitatea reprezentantilor unei societati comerciale care realizeaza venituri la punctele de lucru ale acesteia, fara a le evidentia in documentele financiar contabile, aducand in acest mod prejudicii bugetului de stat.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1, au inceput urmarirea penala impotriva lui B. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorui 1, sub aspectul savarsirii infracyiunii de evaziune fiscala.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1, au efectuat controale economice la 11 societati comerciale, avand ca obiect de activitate comercializarea produselor alimentare.
Politistii locali din Banie au dat in ultima luna 858 de amenzi, au dispus ridicarea a 294 de autoturisme si au aplicat 2.049 de puncte de penalizare De cand Politia Locala din Craiova a primit aceleasi atributii ca si cea Rutiera, institutia din subordinea primariei a dat amenzi in valoare totala de 165.172 de lei.
Politia Rutiera a primit pentru doi ani o masina Lotus Evora S, model de peste 70.000 euro Politia Rutiera a primit spre utilizare, pentru o perioada de doi ani, un automobil Lotus Evora S, un model de peste 70.000 de euro care poate atinge 100 kilometri pe ora in 4,8 secunde.Automobilul a fost livrat de importatorul Lotus pe piata locala, Forza Rossa, si va folosit in mod gratuit timp de doi ani de un echipaj de elita al Inspectoratului General al Politiei.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui S. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Politia anunta ca va oferi mai multe detalii privind identitatea barbatului, dar si cu privire la capturarea lui incepand cu ora 10, in cadrul unei conferinte de presa. Recent, Politia Capitalei cerea sprijinul populatiei pentru identificarea si prinderea barbatului si facea publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere.
la Presedintia Romaniei, a efectuat sambata un turneu electoral in Craiova si Slatina. ... Liderul PD a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Slatina ca actuala formula de dezbateri electorale adoptata de televiziuni nu este corecta fata de cetatenii Romaniei.
Mircea Grosaru, deputat al Asociatiei Italienilor din Romania - administrator judiciar la OLOINITA SRL si la SALUBRIS CONSTRUCT SA, si Marian Jean Marinescu, deputat PD de Dolj, vicepresedinte al PD Dolj, administrator la SC ALTUR SA Slatina si la MAGAL CRAIOVA SA.
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Voiculescu a aratat o adresa a societatii ALRO Slatina, care, conform liderului PC, dorea energie ieftina.
Theodor Stolojan, presedintele Partidului Liberal Democrat, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Ramnicu Valcea, ca nu va renunta la cele 4.500 de actiuni pe care le detine la ALRO Slatina, prin ALPROM.
Alro Slatina era "trimisa" sa-si ia energia necesara de la Energy Holding, firma patronata de Nicolae Buzaianu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-a intalnit, joi, la Slatina, cu prim-vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, si cu liderul organizatiei judetene a PD-L, Darius Valcov, carora le-a cerut sa se implice in detensionarea situatiei de la Ganeasa.
Aceasta va avea loc maine si se va desfasura in judetul Olt in orasele Slatina, Caracal, Corabia si Bals. ... La Slatina au fost colectate 405 kg, la Caracal - 337 kg, in Corabia - 70 kg, iar in Bals - 250 kg.
O parte din personalul Directiei Silvice Slatina va ramane fara locuri de munca de la inceputul lunii viitoare. ... Vor fi si de la Ocoalele Draganesti, Vulturesti, Slatina, de la sediul Directiei Silvice, dar si de la herghelie", a explicat Matei.
Europarlamentarii Csibi Magor, Marian-Jean Marinescu si Dragos David au discutat sambata, la Slatina, in cadrul seminarului "Tanar european in actiune", cu adolescenti din oras despre institutiile UE, elementele de identitate europene si initiativele legislative ale europarlamentarilor romani.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
google-analytics.com