Cautare

1439 de rezultate pentru "politia slatina" (2.76 secunde)
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Formatia ALRO Slatina a facut ieri-dimineata o scurta "plimbare" ... Daniel Mogosanu a afirmat ca ALRO Slatina nu trebuie confundata cu Universitatea Craiova, chiar daca in lotul sau sunt noua fosti jucatori ai Stiintei si ca isi doreste sa inceapa returul cu rezultate pozitive.
Conducerea PSD Slatina a decis joi seara, conform presedintelui organizatiei Marius Oprescu, excluderea din partid a senatorului Ion Toma, hotararea fiind adusa la cunostinta BPJ al PSD Olt in sedinta de vineri si transmisa BPN pentru confirmare.
Gradina Zoo din Slatina este inchisa, iar lucrarile de reabilitare au incetat de cateva luni.
Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile. ... În acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj.
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... Dupa ce, in ianuarie, ministrul sanatatii, Ion Bazac, a decis decapitarea conducerii de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, la unitatea spitaliceasca au fost numiti interimari.
Artrom Slatina s-a apreciat cu 24,59%, în timp ce Altur Slatina a pierdut 22,45%.
Potrivit datelor statistice, în judet au fost construite recent foarte multe depozite si hale de productie.  Oltul vine puternic din urma Cea mai importanta dezvoltare din Oltenia, pe toate laturile, au avut-o Oltul si, în mod particular, Slatina.
Potrivit datelor statistice, în judet au fost construite recent foarte multe depozite si hale de productie.  Oltul vine puternic din urma Cea mai importanta dezvoltare din Oltenia, pe toate laturile, au avut-o Oltul si, în mod particular, Slatina.
Cele mai mari caderi au fost înregistrate de SIF Oltenia si Alro Slatina. ... Alro Slatina - 805 milioane de euro si SIF Oltenia - 129 de milioane de euro.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet. ... Primaria Slatina va depune in cadrul Programului Operational Regional (POR), pana la sfarsitul lunii martie, 15 proiecte care vizeaza modernizarea orasului.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara.
Compania italiana Pirelli va semna saptamana aceasta contractul prin care va primi de la BEI finantare in valoare de 50 de milioane de euro pentru extinderea fabricii producatoare de anvelope de la Slatina, a spus Giuseppe Cangelosi, noul director al Pirelli Tyres Romania, la evenimentul de lansare a calendarului Pirelli.
Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina. Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Ultima investigatie a fost declansata de CNVM în cazul Altur Slatina.
Grupul olandez Vimetco, actionarul majoritar al producatorului de aluminiu Alro Slatina, analizeaza disponibilizarea, anul viitor, a 1.200 de salariati si reducerea cu 50% a productiei, in paralel cu alte masuri de diminuare a costurilor cu materiile prime, a anuntat, vineri, compania romaneaca.
Mai multi angajati ai TMK-Artrom Slatina, care au fost disponibilizati anul acesta, sustin ca vor da societatea in judecata.
Patronul societatii Alro Slatina, Vitaly Machitsky, este asteptat astazi la Slatina.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Pana acum, agentiile imobiliare din Slatina nu au reusit sa vanda nici o locuinta prin acest program.
google-analytics.com