Cautare

63 de rezultate pentru "polei" (3.26 secunde)
Anvelopele de iarna nu sunt obligatorii de la 1 noiembrie pentru toate autovehiculele, ci doar pentru cele care circula pe portiuni de drum cu gheata, zapada sau polei. ... Este vorba despre circulatia pe portiunile cu zapada, gheata sau polei".
Aceste laboratoare mobile controleaza si in prezent starea tehnica a masinilor in trafic, iar de la 1 noiembrie vor verifica si anvelopele, pe drumurile cu zapada, polei sau gheata. ... Echipele vor actiona la inceputul tronsoanelor cu gheata, zapada sau polei.
De sambata seara, ninsori, polei si vant puternic in intreaga tara Meteorologii au emis, sambata, o informare de ninsori, polei si intensificari ale vantului, valabila in intreaga tara din aceasta seara pana luni noapte, la ora 02,00.
Pe litoral, dimineata vor fi ploi, lapovite si polei. ... Spre seara si noaptea mai vin ninsori in zonele intracarpatice si la munte iar in Banat vor fi si lapovite si ploi si se va forma polei.
In realitate, amenzile sunt mult mai mici, iar anvelopele de iarna vor fi obligatorii numai cand drumul este acoperit cu zapada, gheata sau polei.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben ploi insemnate cantitativ, ninsori, strat consistent de zapada si polei, valabil de vineri, ora 18.00, pana sambata ora 12.00.
Astfel, potrivit meteorologilor, in intervalul 21 martie, ora 14.00 - 22 martie, ora 15.00, vremea va fi deosebit de rece, vor fi ninsori moderate cantitativ si polei.Vor fi temperaturi cu peste 10 grade mai scazute decat mediile climatologice ale perioadei in cea mai mare parte a tarii.
O noua avertizare ANM Cod galben de polei a fost emisa joi dimineata de ANM si este valabila pana vineri. Avertizarea Cod galben de polei este valabila pana vineri in zece judete din Moldova.
In cursul zilei de duminica, 28 decembrie 2014, se vor inregistra caderi de zapada in sudul si centrul Germaniei, in sudul, vestul si nord-vestul tarii exista posibilitatea de polei, iar in nord si est vremea va ramane insorita si uscata.
Mai multe portiuni de autostrada au fost blocate din cauza accidentelor auto provocate de stratul de polei care s-a format. ... "Operatiunile noastre sunt ingreunate de conditiile meteo si de polei", a declarat un purtator de cuvant al companiei.
Mai multe portiuni de autostrada au fost blocate din cauza accidentelor auto provocate de stratul de polei care s-a format. ... "Operatiunile noastre sunt ingreunate de conditiile meteo si de polei", a declarat un purtator de cuvant al companiei.
1 se introduce litera h1, care prevede ca situația in care "autovehiculul nu este dotat, la circulatia pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, cu anvelope de iarna"
Amenzi si pentru transportatori Acelasi proiect prevede ca efectuarea transportului de marfuri sau de persoane pe drumurile publice in perioada 1 noiembrie - 31 martie fara ca autovehiculele sa fie dotate cu anvelope de iarna, iar pe drumurile acoperite cu gheata sau polei, fara a avea montate pe roti lanturi sau alte echipamente antiderapante omologate, va fi considerata contraventie si va fi amendata cu sume cuprinse intre 2.500 si 4.000 de lei.
Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
Soferii nu scapa de obligatia de a circula cu anvelope de iarna pe portiunile de drum acoperite cu zapada, gheata sau polei. ... Astfel, va fi considerata contraventie circulatia fara anvelope de iarna sau fara lanturi pe portiunle acoperite de zapada, gheata sau polei.
Anvelopele de iarna sunt construite din cauciuc special pentru a oferi o aderenta adecvata atunci cand temperatura scade sub 7 grade sau carosabilul este acoperit de zapada, gheata ori polei.
Prevederile legale in vigoare interzic circulatia autovehiculelor, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna, pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, nefacand referire la o anumita perioada a anului.
Pe arii restranse se va semnala polei. ... In Delta Dunarii si pe litoral, in primele ore vor mai fi precipitatii mixte si izolat polei.
In aceasta saptamana, Administratia Nationala de Meteorologie va emite doar avertizari de ceata pe termen scurt si, eventual, de polei pentru noaptea de 30 spre 31 ianuarie in estul tarii. ... Vor fi conditii de polei.
De asemenea, in anumite zone se asteapta sa se formeze polei. ... O alta avertizare nowcasting Cod galben vizeaza judetele Iasi, Vaslui si Galati unde, local, se asteapta ca, in jurul pranzului (orele 12-14), conditiile meteo sa favorizeze depunerea de polei.
google-analytics.com