Cautare

1300 de rezultate pentru "polei brasov" (3.25 secunde)
Polei si ger: Pericol de entorse, luxatii, fracturi, degeraturi! (Autoare: Magda Marincovici) In ultimele 24 de ore, a crescut numarul persoanelor cu luxatii, fracturi sau entorse, care se prezinta la unitatile de primiri urgente ale spitalelor.
Pe spatii mici vor mai fi depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si cea mai mare parte a Munteniei, cu viteze ce vor depasi la rafala 50…55 km/h si izolat 65 km/h.
Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari la munte, mai ales pe creste, dar izolat si in restul teritoriului.
La sedinta vor fi prezenti toti factorii implicati in implementarea programului de deszapezire si combatere polei in Bucuresti, potrivit Agerpres.
Vor fi conditii de polei. In Oltenia si in Dobrogea vor fi mai ales ploi. Cantitatile de apa vor depasi local 20 -25 l/mp si izolat 40 l/mp.
A alunecat pe asfaltul acoperit cu polei si s-a dezechilibrat. Femeia a reusit sa fuga, iar politistii au inceput sa traga si l-au ciuruit pe suspect.
Pana marti sunt anuntate precipitatii, polei si intensificari ale vantului. In prezent este in vigoare un cod galben de ploi si ninsori insemnate cantitativ.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant, burnita si polei, valabile in orele urmatoare in 8 judete.
Potrivit ANM, de joi si pana sambata, mai multe judete ale tarii vor fi vizate de un cod galben de ninsori, viscol si polei.
De multe ori, viteza legala inseama foarte mult, imaginati-va pe gheata, pe polei, o coborare, o trecere de pietoni, si atunci nu 50, ci chiar 5 km poate fi o viteza foarte mare", spune pilotul.
soferilor care depasesc viteza legala cu 41-50 km/h, pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice (atunci cand fapta nu constituie infractiune), dar si celor care circula cu masini cu inspectia tehnica periodica expirata, care nu efectueaza verificarea medicala periodica sau care conduc automobile fara anvelope de iarna pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata ori polei.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. ... Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova.
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. ... Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov. ... Si la Brasov, unde resedinta de municipiu este condusa de democrat-liberalul, George Scripcaru, Uniunea are un scor de peste 50%.
• Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie Brasov, 2001; ... • Tehnologii de producere a servovalvelor,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001; • Oscilatii si frecvente la magnetroanele cu cavitati multiple,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001;
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
Sprijin de la Brasov Organizatia judeteana a PNL Brasov ii acorda in continuare tot sprijinul lui Calin Popescu-Tariceanu in calitate de prim-ministru si in functia de presedinte al PNL, a precizat Gabriel Andronache, vicepresedinte al organizatiei judetene a PNL.
Angajatul unei banci din Suceava suspectat ca a furat aproape 200.000 de lei din seif, adica doua miliarde in bani vechi, a fost prins joi seara, la Brasov. Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov.
google-analytics.com