Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (3.06 secunde)
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
Trebuia sa ajunga la Ploiesti, dar vremea nefavorabila i-a dat mari batai de cap, asa ca, in ciuda faptului ca are si conduce o masina puternica, un jeep ultimul model, Claudia a decis ca cel mai bine este sa-si lase masina in drum, pe DN1, la o benzinarie si sa ceara ajutoare.
Prezenta la eveniment a fost si cantareata Nico, originara din Ploiesti, care le-a marturisit celor prezenti ce rol important are cafeaua in viata ei. ... Sorina Barbu, profesor de muzica, i-a incantat pe copii cu jocurile pe muzica in limba engleza, pe tot parcursul calatoriei spre Ploiesti.
In Ploiesti: 22 iunie 2018, ora 11,00 - Muzeul de Istorie si Arheologie, Ploiesti, str. ... - spectacol de dans si muzica populara organizat in colaborare cu Palatul Copiilor din Ploiesti.
Pacientul adus de la Ploiesti a fost diagnosticat cu malarie Pacientul adus duminica de la Ploiesti la Institutul National "Matei Bals" a fost diagnosticat cu malarie, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, managerul institutiei, Adrian Streinu Cercel.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiesti Incendiul a izbucnit la ora 04.16. ... 15 pacienti au fost transportati la alte unitati sanitare din Ploiesti.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. ... DN 1A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti. ... In scopul evitarii traversarii municipiului Ploiesti, pot fi utilizate centurile ocolitoare, in principal cea de est.
Bucuresti - Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere); ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd.
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. ... Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV.
De vineri, 7 iunie, a fost ridicata restrictia de viteza de 100 de km/h impusa pe Autostrada A3 Bucuresti -Ploiesti a declarat pentru Radio Romania Actualitati seful Politiei Autostrazi, comisarul Carol Varna.
Petrolul Ploiesti - Universitatea Craiova. ... Petrolul Ploiesti: ... "Ilie Oana", Ploiesti Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucuresti) / A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2:
Bogdan Vlad, 25 ani, militar angajat cu contract, Ploiesti: ... Daniela Vlad, 19 ani, eleva, Ploiesti: "Pentru mine e prima data cand vin la mare, dar ceea ce am intalnit aici nu ma prea atrage sa vin si a doua oara.
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Dan Voiculescu, deputat de Prahova, a fost insotit la Ploiesti si de ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, secretarul general al partidului, Constantin Faina, precum si de trei parlamentari.
1 Iunie - Petrolul castiga Cupa Romaniei Petrolul Ploiesti a castigat pentru a treia oara in istorie Cupa Romaniei, invingand Cfr Cluj, in finala, cu scorul de 1-0.
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare.
Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. ... Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
google-analytics.com