Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (2.95 secunde)
Ministerul Transporturilor a anuntat ieri oficial începerea lucrarilor la primul sector al autostrazii Bucuresti-Ploiesti (Bucuresti-Moara Vlasiei, 19,5 km), în valoare de 152,8 milioane de euro.
Bucuresti-Moara Vlasiei, Moara Vlasiei-Ploiesti, Ploiesti-Comarnic si Comarnic-Brasov. ... Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
Yazaki Romania, cu sediul central la Ploiesti, isi deschide un punct de lucru in judetul Olt, la Caracal.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti gata in octombrie Autoritatile promit ca, in acest an, va fi inaugurat tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, a carui constructie a inceput in urma cu cinci ani si unde lucreaza "regii" asfaltului.
Bucuresti - Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti. Se intra in pasaj de pe mijlocul Soselei Bucuresti-Ploiesti, din dreptul Fantanii Miorita si se iese spre Bd.
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Bucuresti â€" Ploiesti, Sos. ... Bucuresti - Ploiesti. ... Bucuresti- Ploiesti, DN 1, Complex Comercial Baneasa, - 782 Complex Comercial Baneasa - Aeroportul Henri Coanda: ... Bucuresti - Ploiesti, DN1, Aeroport Henri Coanda.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Cupa revine dupa 18 ani la Ploiesti! ... Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... Petrolul Ploiesti Hamutovski, Alcenat, Enza-Yamissi, Mustivar, Grozav, Boudjemaa, Hamza, Bokila, Mojica, Hoban, Guilherme Rezerve: ... Cupa merge dupa 18 la Ploiesti!
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show. ... Cristi Brancu Show e cadoul meu de Craciun pentru toti cei care vor fi prezenti la Coffeol Ploiesti pe 12 decembrie!
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, gata in decembrie, dar fara iesirea din Bucuresti Santierul autostrazii de la Bucuresti spre Ploiesti incepe sa adune in sfarsit kilometri de asfalt, iar oficialii au gasit si banii necesari pentru terenurile din Pipera, ultimele care mai trebuiau expropriate, scrie incont.ro.
In martie 2002, SSB a castigat licitatia publica pentru concesionarea serviciului public de salubritate a orasului Busteni, iar in septembrie 2002, a castigat licitatia pentru delegarea de gestiune in cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Ploiesti.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Autoritatea de Control a Guvernului verifica legalitatea atribuirii lucrarilor de constructie a viitoarei autostrazi Bucuresti - Ploiesti, ministrul delegat pentru control, Cristian David, anuntand ca are unele suspiciuni in privinta derularii licitatiei.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca l-ar sustine pe Adrian Nastase pentru sefia Camerei Deputatilor, aratand ca PSD a comis unele nedreptati fata de Nastase si ca isi doreste ca acestea sa fie "indreptate".
Boc catre muncitorii autostrazii Bucuresti-Ploiesti:
Un exemplu de avantaj pe care acest grup de interese l-ar avea in acest caz este situatia de la Ploiesti unde d-nul deputat P.D.L de Prahova, George Ionescu, membru al Comisiei Pentru Industrii si Servicii, impreuna cu familia sa, detine o firma de taxi (Genen Galaxy) ce depaseste 50 de autorizatii taxi, singura firma din Ploiesti care, de altfel, indeplineste aceasta conditie.
google-analytics.com