Cautare

737 de rezultate pentru "ploiesti pompieri" (4.07 secunde)
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si primul ministru, Emil Boc, viziteaza, sambata, 22 August 2009, santierele de constructie ale autostrazii Bucuresti-Ploiesti si lucrarile pentru modernizarea Centurii Ploiesti Vest si a DN 72 Ploiesti - Targoviste.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Luati exemplu de la pompieri! Politicienii ar putea lua exemplu de la pompieri, a caror imagine este extrem de bine vazuta. ... In aceeasi privinta, serviciile de pompieri sunt in pozitia fruntasa, cu o medie de 94% a populatiei din toate tarile studiate care isi plaseaza increderea in ei.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti. ... Astfel, conducerile organizatiilor PNL Ploiesti, Campina, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Mizil si Plopeni au fost dizolvate de catre Biroul Judetean al partidului.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Dupa alte cateva sedinte, s-a ajuns la concluzia ca nu exista fonduri pentru infiintarea unui pichet de pompieri sub Varful Papusa si ar fi mai indicat ca ambele primarii sa faca demersurile necesare pentru montarea mai multor hidranti, in lipsa masinii de pompieri.
Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD. Detasamentele din fiecare judet din Romania au avut alaturi pompieri din Scotia, Franta si Republica Moldova.
Astfel Compania de Pompieri Bucuresti sub comanda Capitanului Pavel Zaganescu s-a angajat in lupta cu otomanii, care, de 20 de ori mai numerosi, au patruns in oras prin bariera Dealul Spirii. In cursul luptei inegale, dar eroice, ostasii formatiunii de pompieri bucuresteni, au asaltat artileria dusmana.
Timp de 42 de ani, turnul de 42 metri inaltime a functionat astfel doar ca post de pompieri, pana cand alte cladiri mai inalte au fost construite in Capitala.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
British American Tobacco Romania, al doilea contribuabil ca marime la bugetul statului si unul dintre principalii investitori straini in Romania a anuntat marti, 15 noiembrie, planurile sale de dezvoltare pentru urmatorii 5 ani, fabrica din Ploiesti urmand sa devina a doua ca importanta din Europa la nivel de grup.
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!
Este vorba despre vehicule marca Mercedes Benz, de capacitate medie pentru stingerea incendiilor (5.000 l), descarcerare si prim-ajutor calificat, destinate interventiei pentru stingerea incendiilor in mediul urban, punandu-se accent pe deplasarea rapida, realizarea in timp scurt a dispozitivului de interventie si utilizarea apei cu randament de stingere ridicat in spatii inchise.Doua dintre autospeciale vor fi distribuite Detasamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin, iar celelalte doua Statiei de pompieri Vanju Mare si Pichetului de pompieri Strehaia.
Peste 30 de ambulante, alaturi de masinile de pompieri se afla la fata locului. ... Potrivit unor surse Realitatea TV, clubul nu avea autorizatie de la pompieri. ... 20-30 de ambulante au fost la fata locului, mai multe masini de pompieri.
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
google-analytics.com