Cautare

908 de rezultate pentru "ploiesti prahova" (3.73 secunde)
Asa a fost in momentul antologic de la Ploiesti, cand candidatul Basescu l-a pocnit mai putin parinteste pe copilul apropiat cu prea mare viteza de dosul labei marinaresti. ... Nu trece nici prin hala mare din Ploiesti sa simta la buzunar cat au sarit preturile.
Galateanul a obtinut in mod fraudulos o carte de identitate de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei Ploiesti si a inceput sa pacaleasca diverse persoane.
Nascut la Ploiesti, Leonard a inceput sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti. Intre 1986 si 1988 a cucerit in fiecare an titlul national la juniori.
El a fost dus la Spitalul de Urgenta Ploiesti de cei doi antrenori ai sai. ... Si el a fost preluat de ambulantia si dus la Spitalul Judetean din Ploiesti.
Procurorii DNA fac ample investigatii intr-o afacere imobiliara suspecta, in cadrul unui dosar penal proaspat deschis la unitatea din Prahova. In atentia Directiei Nationale Anticoruptie ar fi cativa oameni de afaceri, notari publici dar si functionari din Primaria Ploiesti.
O coloana de masini se intindea la ora 12.30 pe DN1, la iesirea din Bucuresti, in sensul spre Ploiesti. ... Traficul era ingreunat pe DN1, in sensul spre Ploiesti, la ora 12.30.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, gata in decembrie, dar fara iesirea din Bucuresti Santierul autostrazii de la Bucuresti spre Ploiesti incepe sa adune in sfarsit kilometri de asfalt, iar oficialii au gasit si banii necesari pentru terenurile din Pipera, ultimele care mai trebuiau expropriate, scrie incont.ro.
Autoritatea de Control a Guvernului verifica legalitatea atribuirii lucrarilor de constructie a viitoarei autostrazi Bucuresti - Ploiesti, ministrul delegat pentru control, Cristian David, anuntand ca are unele suspiciuni in privinta derularii licitatiei.
Boc catre muncitorii autostrazii Bucuresti-Ploiesti:
Pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni de la Uztel Ploiesti a fost depusa o singura oferta din partea consortiului format din Asociatia Uztel Ploiesti si firma Array SUA.
Imobilele se afla pe tronsonul Bucuresti-Ploiesti, pe teritoriul localitatilor Moara Vlasiei, Snagov, Gruiu, Balta Doamnei, Gherghita, Draganesti, R‰fov, Dumbrava, Berceni, Barcanesti si Ploiesti.
Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti. ... „Calculele teoretice arata pozitionarea pe locurile imediat urmatoare a oraselor Craiova si Ploiesti, suma spatiilor comerciale anuntate în aceste orase fiind uimitor de mare.
S-au vandut, pana in acest moment, 15 apartamente in Bucuresti si in Ploiesti, un apartament de 480.000 € in centrul Bucurestiului si 6 vile in imprejurimile Bucurestiului.
Sectiunea Bucuresti - Ploiesti, km 19+500 - km 62+000.
Pasajul de la Piata Presei va avea forma de Y si va functiona doar pe sensul Ploiesti-Bucuresti Comisia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Municipiului Bucuresti a dat aviz favorabil proiectului Pasajului de la Casa Presei.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a declarat joi ca autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi deschisa intr-o luna, cu restrictii de viteza de aproximativ 100 km/h si ca valoarea amenzilor aplicate pana acum a ajuns la 14,5 milioane lei.
Bucuresti-Ploiesti (o parte din ciotul de 6,5 kilometri) Dupa ce 56 de kilometri din autostrada Bucuresti-Ploiesti au fost inaugurati cu mare fast in iulie 2012, cei 6,5 kilometri ai tronsonului Bucuresti-Moara Vlasiei, care fac legatura intre Capitala si centura, ar urma sa fie gata, partial, in 2014, iar restul in aprilie 2015, potrivit datelor remisegandul de CNADNR.
Din aceste motive, copacii de aliniament existenti pe latura de vest (Soseaua Bucuresti-Ploiesti) vor fi foarte putin afectati. ... Asa cum stiti, pasajul este amplasat la intersectia a patru artere cu trafic ridicat, sos Bucuresti-Ploiesti, sos.
Bucuresti-Ploiesti si Sos. ... Pasajul este realizat pe un singur sens, acela de intrare in Capitala de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, avand doua iesiri - una pe Kiseleff si alta pe Marasti. Pasajul porneste din soseaua Bucuresti-Ploiesti cu doua benzi de circulatie si se bifurca astfel:
Bucuresti - Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti. ... Se intra in pasaj de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, din dreptul Fantanii Miorita si se iese fie pe Bd. ... Poligrafiei si sos.Bucuresti-Ploiesti.
google-analytics.com