Cautare

908 de rezultate pentru "ploiesti prahova" (2.68 secunde)
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova).
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Presedintele organizatiei PSD Prahova, Marian Saniuta, a anuntat ieri ca Biroul politic al acestei filiale va discuta in prima sedinta despre declaratiile facute de senatorul Antonie Iorgovan, o decizie in privinta acestuia urmand sa fie luata prin vot.
Sedinta PSD Campina a fost organizata dupa ce sambata Biroul Permanent Judetean al PSD Prahova a hotarat sa recomande organizatiei teri-toriale PSD Campina sa ia in discutie afirmatiile publice ale senatorului la adresa conducerii partidului.
Conducerea PNL Prahova l-a desemnat presedinte interimar al organizatiei, in sedinta extraordinara de ieri a Biroului Permanent Teritorial, pe deputatul Adrian Semcu, dupa ce fostul presedinte, omul de afaceri Dinu Patriciu, a demisionat vineri din aceasta functie.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova.
Totodata, Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor a stabilit ca Society Club este un joc piramidal, astfel ca Directia Generala a Finantelor Publice Prahova, judet in care societatea isi are sediul central, a dispus confiscarea sumelor incasate, in valoare de aproximativ 20,9 miliarde lei.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Zeci de mistreti si caprioare, impuscate in partide ilegale de vanatoare Partidele ilegale de vanatoare au facut prapad in judetul Prahova. ... O actiune a politistilor Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova a scos la iveala un amanunt socant.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Anghel a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca in opinia sa, este nevoie ca Partidul Conservator sa gaseasca modalitatile de a convinge alte formatiuni politice pentru formarea unei aliante politice "anti-Basescu".
Cuza, clasa a IX-a B, Ploiesi, judetul Prahova - Maria-Iuliana Ciocarlan, Colegiul National Calistrat Hogas, clasa a VIII-a, Piatra Neamt.
1.000 de piese de arta taraneasca Undeva in Prahova, la 46 de kilometri de Ploiesti, in comuna Sangeru, se afla muzeul pietrei. ... Poetul a ramas puternic atasat de satul nasterii sale, Sangeru -Prahova, despre care spune, mai in gluma, mai in serios, ca este centrul pamantului.
S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova.
Trei persoane au fost ranite marti, in zona localitatii Posada, din judetul Prahova, dupa ce masina in care se aflau - un autoturism de interventie pentru verificarea aparaturii medicale - a cazut intr-o rapa.
Nu inteleg, daca au vazut ca nu se descurca, de ce nu au lasat oare pe altii in locul lor?" Andreea Litrin, 20 ani, studenta, Prahova: ... Bogdan Vlad, 25 ani, militar angajat cu contract, Ploiesti: ... Daniela Vlad, 19 ani, eleva, Ploiesti:
"Oamenii din Prahova si cei din Ploiesti sunt oameni de suflet, cu inima mare", a declarat Iliescu. ... Sorin Oprescu a declarat ca l-a invitat si pe Ion Iliescu, dar acesta nu a mai putut ajunge pe motiv ca a racit la petrecerea de la Ploiesti.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la Ploiesti, ca PNL nu va face alianta electorala nici cu PNL si nici cu PSD, spunand ca "PNL va trebui sa incerce cu toate puterile sale sa joace propria carte in politica romaneasca".
google-analytics.com