Cautare

908 de rezultate pentru "ploiesti prahova" (3.29 secunde)
Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
In martie 2002, SSB a castigat licitatia publica pentru concesionarea serviciului public de salubritate a orasului Busteni, iar in septembrie 2002, a castigat licitatia pentru delegarea de gestiune in cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Ploiesti. SSB si-a continuat extinderea in Judetul Prahova.
Un exemplu de avantaj pe care acest grup de interese l-ar avea in acest caz este situatia de la Ploiesti unde d-nul deputat P.D.L de Prahova, George Ionescu, membru al Comisiei Pentru Industrii si Servicii, impreuna cu familia sa, detine o firma de taxi (Genen Galaxy) ce depaseste 50 de autorizatii taxi, singura firma din Ploiesti care, de altfel, indeplineste aceasta conditie.
Pe langa puncetele de lucru de la Timisoara si Bucuresti, firma Procter&Gamble intentioneaza sa deschida o fabrica in localitatea prahoveana Urlati.Fabrica, in care se vor produce sampon si gel de dus, va fi situata pe un teren de 25 de hectare, care apartine Parcului Industrial Ploiesti, iar investitia s-ar putea ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, urmand sa fie create aproape 300 de locuri de munca.Investitia face parte din programul de extindere a Parcului Industrial Ploiesti si in alte zone ale judetului, dupa ce suprafata totala a parcului, de aproximativ 160 de hectare, a fost ocupata in proportie de 100 %.
In 2018, Anul European al Patrimoniului Cultural, in semn de profund respect pentru traditiile si obiceiurile populare romanesti, Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova si sectiile sale din judet vor celebra Ziua Universala a Iei: In Ploiesti:
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. ... Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV.
PLOIESTI. Poetul a venit de doua ori la Ploiesti: ... Dovezile trecerii poetului Mihai Eminescu prin Ploiesti, destul de putine, sunt, insa, sustinute de marturii, ramase consemnate peste timp.
Membrii consortiului care va construi segmentul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, respectiv Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO, sunt banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul, iar americanii de la Bechtel au un comportament indoielnic, a declarat ieri ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Bucuresti-Moara Vlasiei, Moara Vlasiei-Ploiesti, Ploiesti-Comarnic si Comarnic-Brasov. ... Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
Yazaki Romania, cu sediul central la Ploiesti, isi deschide un punct de lucru in judetul Olt, la Caracal.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti gata in octombrie Autoritatile promit ca, in acest an, va fi inaugurat tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, a carui constructie a inceput in urma cu cinci ani si unde lucreaza "regii" asfaltului.
Bucuresti - Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti. Se intra in pasaj de pe mijlocul Soselei Bucuresti-Ploiesti, din dreptul Fantanii Miorita si se iese spre Bd.
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Bucuresti â€" Ploiesti, Sos. ... Bucuresti - Ploiesti. ... Bucuresti- Ploiesti, DN 1, Complex Comercial Baneasa, - 782 Complex Comercial Baneasa - Aeroportul Henri Coanda: ... Bucuresti - Ploiesti, DN1, Aeroport Henri Coanda.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Cupa revine dupa 18 ani la Ploiesti! ... Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... Petrolul Ploiesti Hamutovski, Alcenat, Enza-Yamissi, Mustivar, Grozav, Boudjemaa, Hamza, Bokila, Mojica, Hoban, Guilherme Rezerve: ... Cupa merge dupa 18 la Ploiesti!
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show. ... Cristi Brancu Show e cadoul meu de Craciun pentru toti cei care vor fi prezenti la Coffeol Ploiesti pe 12 decembrie!
Florin Anghel, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a declarat ca PUR doreste sa obtina Prefectura acestui judet. Pentru functia de prefect al Prahova a fost nominalizat presedintele PD Prahova, Corneliu Popescu, iar pentru cea de subprefect secretarul coordonator al PNL, Nicolae Alexandri.
google-analytics.com