Cautare

908 de rezultate pentru "ploiesti prahova" (3.21 secunde)
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; ... Județul Prahova:
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. ... Trei echipaje de pompieri intervin in localitatea Rafov, judetul Prahova, unde un autobuz cu 40 de persoane si o masina s-au ciocnit, informeaza Agerpres.ro.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu.
Ploiesti. Una dintre marile infrangeri ale PDL se prefigureaza in municipiul Ploiesti, unde un sondaj CSCI realizat in perioada 27 mai - 3 iunie 2012 arata ca Iulian Badescu (USL) are 49% din voturi in timp ce actualul edil PDL Andrei Liviu Volosevici are 43%.
Ministerul Transporturilor a anuntat ieri oficial începerea lucrarilor la primul sector al autostrazii Bucuresti-Ploiesti (Bucuresti-Moara Vlasiei, 19,5 km), în valoare de 152,8 milioane de euro.
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
• Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); ... Totodata, vor fi asfaltati 30 de kilometri din autostrada Bucuresti-Ploiesti, care are o lungime totala de 62 de kilometri. ... In document se mai arata ca in 2010, vor fi realizate "prioritar" lucrarile la Autostrada Bucuresti-Ploiesti si la Autostrada Transilvania.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. ... Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Azi trebuia inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti Astazi ar fi trebuit inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti. ... Este vorba de sectorul Moara Vlasiei - Ploiesti (km 48 - 62), construit de SC Spedition UMB SRL, scrie jurnalul.ro. ... Termenul estimat de finalizare pentru tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti este trimestrul II 2012.
Cantareata este de doi ani si jumatate imaginea clubului Kangoo Welness Nico din Ploiesti. ... - Noul meu look este asigurat de un salon din Ploiesti care se numeste: ... - Esteticiana mea preferata se afla tot la salonul din Ploiesti unde sunt imagine de opt ani.
Restrictia de 100 de km la ora de pe A3 a fost ridicata in anumite zone Restrictia de 100 de km la ora de pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost ridicata partial.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... In plus, el ocupa si functia de presedinte al Organizatiei Prahova a PD.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Fostul senator PSD de Prahova, Georgica Severin, fusese validat in urma cu o luna ca membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.
Mai exact, cum omul de afaceri liberal nu detine vreo functie in conducerea PNL Prahova (unde este membru) si nici in administratia publica locala, propunerea de excludere ar trebui sa fie formulata de colegii din filiala.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti. Persoana decedata este fiica sefului ISU Prahova. ... Tanara care a decedat este fiica inspectorului sef de laISU Prahova.
google-analytics.com