Cautare

126 de rezultate pentru "plaza" (4.31 secunde)
Puteti achizitiona rochia superba din imagine de la Marulia Atelier, situat in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului).
Pe covorul rosu al galei ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, primul a pasit starul american de la Warner Bross, cunoscutul actor Shin Koyamada care a jucat alaturi de Tom Cruise in The Last Samurai, acesta fiind filmul cu cele mai mari incasari in acest moment la Hollywood, peste 495 de milione de dolari.
Pentru cei interesati, produsele Godrich Gluten Free pot achizitionate din Auchan, Farmacia Tei, Bebe Tei - Sun Plaza. Prajiturile se gasesc in Cofetaria Dulce Boutique din Piata Amzei.
Primarului sectoru-lui 1, Andrei Chiliman, i-a fost conferita diploma "Distrugatorul parcurilor", pentru "dezastrul" din parcurile Herastrau si Bordei, proiectul "Cathedral Plaza" si reabilitarea ineficienta a strazilor.
Exista o statie asemanatoare, pentru aceleasi linii si in aceeasi zona, dar mai aproape de centrul comercial Big Berceni. Noua statie va falicita accesul la Sun Plaza Mall din sectorul 4.
Clubul de la Bucuresti a carei lansare oficiala a avut loc miercuri, 26 mai, la Hotelul Crowne Plaza din Capitala, este considerat un proiect de succes si chiar important pentru Romania de politicieni in ciuda ideologiei politice a acestora.
Joi, 6 iunie, ora 15.00, la Hotel Capital Plaza, sala Ion Mincu 2, din Bulevardul Iancu de Hunedoara nr.
La data de 29 octombrie a.c., Banca Comerciala Romana din Bucuresti a deschis o noua filiala- Agentia BCR Mall Plaza, servind astfel in continuare intereselor clientilor.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Caietul de sarcini pentru licitatia de ieri fusese cumparat de o persoana fizica si de firmele THR Marea Neagra, Glina si Grand Plaza, insa la sedinta s-a prezentat numai ultima societate.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Astazi, la World Trade Plaza, s-a deschis a sasea editie a International Broadband Communications Conference (IBCC) - "The 3rd Wave".
Rossetti, langa Piata Universitatii, cu circa 100 birouri deservite de Regus pe o suprafata de 2.500 m2 pe 7 etaje si la la sfartitul anului 2008, Floreasca Centre in Floreasca Plaza Bucuresti pe Calea Floreasca cu alte 100 birouri.
Reprezentantul companiei Intercontinental, Peter Vermeer, a precizat ca orasele din Romania vor avea in curand branduri apartinand Intercontinental precum Holiday Inn., de patru stele, sau Grand Plaza, de cinci stele.
Societatea a cumparat un centru comercial în Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall), iar acum a anuntat construirea a doua mall-uri, în Craiova si Ploiesti.
Dupa mai multi ani in care Bucurestiul a acuzat lipsa unei oferte hoteliere corespunzatoare cu cererea in crestere, in 2008 au fost deschise hotelurile Ramada Plaza, Radisson SAS si a fost finalizata extinderea RIN Grand Hotel, ceea ce a adus in piata o oferta in exces, apreciaza analistii firmei de consultanta.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
In vecinatatea proiectului se afla unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania, Plaza Romania, unde puteti face cumparaturile dupa bunul plac la Cora sau Bila.
In Bucuresti, singurul hotel care distribuie vinul cu eticheta "Casa Isarescu" este Plaza Hotel. Recent, seful bancii centrale a povestit pentru Gandul ce conditii a impus restaurantului:
Cu acest prilej, cei de la Tobet.com au sustinut o conferinta de presa la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.
google-analytics.com