Cautare

126 de rezultate pentru "plaza" (2.64 secunde)
Constituind o premiera în programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Plaza.
Este vorba despre SC Tehnoclima General Contractor SRL, antrepenor general al lucrarii de la Oradea Plaza, proprietarul firmei fiind in acelasi timp si sef de santier.
Termenul de livrare, proba de foc a dezvoltatorilor Cel mai mare proiect imobiliar finalizat intr-o singura etapa si unul dintre cel mai inalte proiecte rezidentiale din Bucuresti, Doamna Ghica Plaza se pregateste de livrare, programata pentru ianuarie 2010.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
La sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie, vor fi demarate lucrarile de constructie ale centrului comercial ParkLake Plaza, de pe fosta baza Spartac din Titan.
Ansamblu de birouri si magazine, langa Cathedral Plaza, dezvoltat de Papalekas Comisia de Urbanism a Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri oportunitatea unui proiect pe care intentioneaza sa il dezvolte cel mai cunoscut investitor de pe piata imobiliara a Bucurestiului, Ioannis Papalekas.
La Cinema City Sun Plaza are loc astazi avanpremiera filmului Atac de Ziua Nationala, un thriller in regia lui James Watkins.
Prima conferinta "ORIZONTURILE FRUMUSETII" cu tema "ESTETICA FACIALA SI COAFURA" se va desfasura in data de 18 iulie 2015 si 19 iulie 2015 (intre orele 10:00 â€" 16:00), in sala de conferinte a hotelului CAPITAL PLAZA, blv.Iancu de Hunedoara,nr.54, Bucuresti.
Evenimentul a avut loc in Bucuresti, la hotel Crowne Plaza, si a inclus si o scurta conferinta de presa ce a avut loc recent la Crowne Plaza.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
Pe scurt, sambata si duminica (17&18 decembrie), intre orele 14:00-20:00, peste 20 de persoane publice si bloggeri printre care Gianina Corondan, Marius Chivu, Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter), Sanziana Negru, Paul Georgescu - cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren - vor pedala cate 30 de minute pe o bicicleta statica asezata in zona intrarii principale din centrul comercial Sun Plaza (Calea Vacaresti nr.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste. ... Bicicleta pictata va fi oferita ca premiu in concursul organizat pe pagina de FaceBook Sun Plaza.
La Re-think TSA, care se va desfasura pe 2 si 3 noiembrie la Capital Plaza, vor fi abordate urmatoarele teme: ... Vineri, 2 noiembrie si sambata, 3 noiembrie Capital Plaza 10:00 - 10:30 SESIUNEA 1 Tulburarea de Spectru Autist - o provocare terapeutica Autor si speaker:
Unul dintre cele mai asteptate materiale discografice ale anului 2010 a fost lansat recentla Plaza Romania, in prezenta jurnalistilor si a tuturor celor care au contribuit la acest proiect muzical.
In alta ordine de idei, am vazut de curand ca v-ati implicat si in campania umanitara „Romanul la nevoie se cunoaste“, pentru ajutorarea sinistratilor, pe care ati initiat-o alaturi de Primaria Sectorului 6, Centrul National Media si Plaza Romania.
Evenimentul a avut loc marti, 23 septembrie, la Hotel Crowne Plaza. Adrian Nastase i-a invitat pe romani sa ii fie alaturi la aceasta lansare de carte.
Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
Va asteptam la Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului). Va rugam sa anuntati participarea la e-mail:
google-analytics.com