Cautare

126 de rezultate pentru "plaza" (3.33 secunde)
Sun Plaza, cel mai mare mall din Capitala, s-a inaugurat recent. Pasajul care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului nu este inca finalizat, insa, intr-o luna, Sun Plaza va fi singurul mall din Capitala cu acces direct la metrou.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
Vara incepe cu noi aventuri si multa voie buna in Orasul Inghetat din Sun Plaza! ... Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/te-topesti-de-bucurie-orasul-inghetat/ si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.
Propunerile comisiei senatoriale de ancheta privind lucrarile la Cathedral Plaza sunt analizate de un comitet guvernamental din punctul de vedere al legalitatii, necesitatii si oportunitatii, iar concluziile vor fi prezentate Executivului pana la 10 decembrie.
"Membrii Clubului de la Bucuresti se reunesc astazi, 26 mai, la Crowne Plaza Hotel - Crowne Ball Room, in prima actiune publica consacrata unor probleme actuale ale societatii contemporane, a declarat presedintele acestei organizatii", Ion Iliescu.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Proprietarii turnului Cathedral Plaza spun ca vor deschide cladirea.
Cei de la Plaza Centers, care detin o participatie de 75% in proiectul Casa Radio, au primit in luna mai a acestui an, avizul favorabil din partea Comisiei Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Primariei Sectorului 1 pentru PUD-ul (Plan Urbanistic de Detailiu) pentru construirea, extinderea si supraetajarea Casei Radio, pentru cladiri de P+5 si P+26 etaje.
Vino sa vezi dansul colectiilor de iarna 2015 la Plaza Romania! Te invitam pe 2 decembrie, de la ora 19:00, la un spectacol magic pe ritmuri de dans, in care noile colectii de iarna vor defila intr-o prezentare de moda la Plaza Romania!
Te invitam la Sun Plaza, incepand cu 1 noiembrie, sa pornim intr-o calatorie in timp, in urma cu mai bine de 500.000 de ani. ... Vino la Sun Plaza si vei afla raspunsul in cadrul unui eveniment in premiera in Romania:
Demolarea Cathedral Plaza se pare ca e mult mai periculoasa decat constructia in sine Ministrul Culturii Lucian Romascanu a declarat ca demolarea Cathedral Plaza este mult mai periculoasa decat constructia in sine, iar acest lucru necesita un aviz al Comisiei de Monumente Istorice din cadrul ministerului, aviz care nu poate fi dat in absenta dosarului complet, care poate fi furnizat doar de proprietar.
Choco Fest 29 - 31 martie 2013, Parter, Atrium Sun Plaza Cu totii indragim dulciurile indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii pe care adoram sa le savuram din plin.
Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza. ... Pana pe 24 aprilie, in Sun Plaza infloreste frumusetea!
TARGUL COPILARIEI SI ORASELUL LUI MOS CRACIUN Bucurei, 8 Dec 2016 - 22 Dec 2016 FESTIVALUL IERNII, 25 noiembrie - 08 ianuarie 2017, PARCUL IOR, LA STATUI, ALEEA PRINCIPALA, SECTOR 3 TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN PLAZA PIPERA Bucuresti, 10 Dec 2016- 23 Dec 2016 TARG DE CRACIUN Targul de Craciun Bucuresti, 11 Dec 2016 - 11 Dec 2016 Iubim Craciunul si stim ca si tu la fel de mult ca noi!
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani.
Astazi a avut loc deschiderea oficiala a noului magazin ECCO din Plaza Romania. Cu aceasta ocazie, persoanele pasionate de fashion au putut afla care sunt tendintele sezonului in materie de incaltaminte si de accesorii, discutand despre noua colectie ECCO cu gazda serii, Raluca Leafu de la revista The ONE.
In urmatorii ani se are in proiect dezvoltarea unei retele de centre comerciale marca Plaza Center, planurile vizand amenajarea a doua complexuri de acest gen in Bucuresti, dar si extinderea in orasele cu minimum 100.000 de locuitori.
Trident Plaza este noul mall care se va construi in Constanta pana la sfarsitul anului 2008, potrivit Fondului de Investitii Immoeast. ... Trident Plaza va fi amplasat langa Poarta 3 a Portului Constanta, in apropierea zonei turistice, iar intrarea se va face din strada Traian si bulevardul 1 Mai.
Constituind o premiera în programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Plaza.
google-analytics.com