Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (3.37 secunde)
Primarul a precizat ca dosarul are la baza o plangere penala a unui patron al unei societati comerciale care il acuza ca s-ar fi folosit de functia sa pentru a demola o constructie din apropierea Liceului Bolintineanu.
Cunoscuta cantareata a depus o plangere la politie impotriva managerului ei, pe care il acuza ca a batut-o pana a bagat-o in spital.
In numeroase cazuri de violenta intrafamiliala victimile nu depun plangere la autoritati, continuand sa suporte acelasi tratament violent din partea agresorului.
Totodata, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a depus vineri la Parchetul Militar o noua plangere, in dosarul Mineriadei. In calitate de parte vatamata, Emil Constantinescu a cerut justitiei sa se pronunte in cazul evenimentelor din 13-15 iunie 1990.
Numai ca, atunci cand unul dintre martori a depus o plangere la carabinieri si doi politicieni locali au anuntat ca vor prezenta in parlament o interpelare, adresata Ministerului Apararii, stirile au ajuns la nivel national, cu un comunicat de presa ANSA, pe 10 iunie seara, comunicat preluat de majoritatea ziarelor si mass-media in ziua urmatoare, provocand nu putine ironii, privind aparitia unui OZN langa Torino.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table.
Surse din comisie au spus ca dosarul contine doar plangerea deputatului Eugen Bejinariu si taieturi din ziare, precum si inregistrarea emisiunii televizate in care Atanasiu a facut afirmatiile pe baza carora Adriana Saftoiu a depus plangere impotriva sa.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
Ministrul Atanasiu mai are impotriva sa si o alta plangere penala, inaintata de catre deputatul PSD Eugen Bejenariu. Comisia speciala va intocmi dupa audieri un raport in baza caruia presedintele Traian Basescu va decide daca impotriva lui Teodor Atanasiu poate incepe urmarirea penala.
Consilierul pe probleme de securitate al prim-ministrului, Marius Oprea, a declarat ca nu va avea liniste pana cand nu va vedea un securist in puscarie, precizand ca institutul pe care il conduce va face o plangere la Parchetul militar impotriva ofiterilor de Securitate.
Ea a anuntat ca va face si o plangere la DNA, "pentru ca este vorba de politicieni, de ilegalitati ale statului comise de functionari din stat".
Asociatia Civic Media a inaintat Biroului Permanent al Camerei o plangere penala pe care a depus-o la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie impotriva Monei Musca, considerand ca aceasta ar fi facut fals in acte publice cand a declarat la inceputul mandatului ca nu a colaborat cu Securitatea.
Dar cel mai intrigat a fost de usurinta cu care s-a miscat abilul parlamentar in preluarea importantului obiectiv turistic constantean, motiv pentru care, sustin surse de incredere, a depus la Departamentul National Anticoruptie o plangere referitoare la modul in care a fost tranzactionat "Hanul Piratilor".
Impotriva lui Meir au formulat plangere 129 de persoane, care au reclamat faptul ca, desi au platit sumele pretinse, nu li s-au eliberat chitante, Meir spunandu-le ca acestea urmeaza sa le fie remise atunci cand ajung in Israel si sunt angajate la societatile pentru care au optat.
Ion Barca, viceprimarul comunei gorjene Turburea, a depus o noua plangere penala impotriva primarului Teodor Iloiu, intrucat acesta nu il lasa sa isi preia atributiile care ii revin prin mandat.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, joi seara, ca nu exclude ca, dupa consultarea avocatilor, conservatorii sa faca o plangere penala in legatura cu documentul referitor la ALRO, trimis de presedintele Traian Basescu fostului ministru al Economiei Codrut Seres.
Senatorul PSD ßerban Mihailescu a anuntat ca a depus la Parchetul Instantei supreme, o plangere in care-l acuza pe presedintele CNSAS Claudiu Secasiu de abuz in serviciu, invocand mai multe imprejurari prin care i s-ar fi adus prejudicii in contextul in care CNSAS i-a judecat trecutul.
PIN si PRM mai dau o mana de ajutor Si vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a depus vineri la DNA o plangere pentru cercetarea acelorasi afirmatii publice.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are pregatita plangerea penala impotriva sefului DNA, Daniel Morar, pe care il acuza ca s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor persoanei.
Surse din Politie au precizat ca, pentru demararea unei anchete in acest caz, trebuie sa fie depusa o plangere, pen-tru "lovire sau alte violente".
google-analytics.com