Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (4.03 secunde)
d) sesizeaza de indata organele judiciare competente ori de cate ori exista indicii ca incalcarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati a fost facuta prin fapte de natura penala si poate face plangere, daca este cazul, impotriva solutiilor de neurmarire sau netrimitere in judecata;
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Fostul secretar general al PSD a tinut sa precizeze ca ii va intreba pe procurori si despre stadiul in care se afla o alta plangere penala, privind fraudarea alegerilor si care a fost formulata si depusa in decembrie 2004 de catre co-presedintii Aliantei DA, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu.
„La data de 30 noiembrie 2004, Alianta D.A., prin avocatul Aurelian Pavelescu, a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, formulata impotriva judecatorului Ghergut Emil (foto) - presedinte al Biroului Electoral Central - si a celorlalti membri ai BEC, pentru cercetarea acestora sub aspectul comiterii infractiunilor prevazute de articolul 108 din Legea nr.
PNL-PD a depus la Parchetul General o plangere penala formulata impotriva judecatorului Emil Ghergut - presedinte al Biroului Electoral. Alianta sustinea ca BEC a emis doua comunicate oficiale privind rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale si parlamentare, care contineau date false si contradictorii.
A apelat la instanta si a depus plângere la politie  Când au primit notificarile de la recuperatorul SNLO, sefii unitatilor amintite au ramas consternati si au realizat ca nivelul onorariului pe care trebuie sa îl achite era în anumite cazuri aproape cât datoria fara penalizari.
PD a anuntat ca va depune o plangere la Comisia de disciplina impotriva lui Podgoreanu. Acesta din urma a explicat ca Oltean l-ar fi injurat si de aceea l-a imbrancit.
Ciontu recunoaste ca in procesul de strangere de semnaturi au aparut si erori, mai ales ca operatiunea s-a desfasurat pe baza de voluntariat, dar sustine ca este fara precedent ca toate cele 40.000 de semnaturi sa fie verificate, chiar daca exista o plangere penala in acest sens, cea a senatorului PRM Gheorghe Funar.
In aceasta cauza, Talpes a formulat o plangere de calomnie impotriva lui Frunzaverde, care avea ca obiect acuzatiile liderului democrat legate de modul cum au fost gestionate de catre PSD fondurile in judet.
Este inacceptabil ca intr-o tara democrata cineva care a depus o plangere penala sa fie amenintat cu un dosar anonim“, a declarat Mona Musca, referindu-se la plangerea penala depusa la Parchet de Ujeniuc impotriva presedintelui Camerei, Adrian Nastase.
Primaria are la dispozitie zece zile pentru a formula plangere impotriva deciziei CNSC. Ioan Dedu, director pentru transporturi in PGMB, crede ca probabil decizia CNSC va fi contestata la Curtea de Apel.
Nu in ultimul rand Gheorghe Funar a tinut sa specifice faptul ca a depus o plangere penala la Parchet impotriva senatorului liberal de Constanta Puiu Hasotti si a altor parlamentari din spectrul actualei Puteri, sub acuzatia de fals privind identitatea.
In septembrie, un grup de deputati PNL, in frunte cu Dragos Ujeniuc, a sesizat Parchetul General cu o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, intrucat acesta ar fi comis „un abuz“ in serviciu, refuzand sa convoace la31 august a.c.
Avocatii presedintelui Rompetrol au depus ieri o plangere penala impotriva functionarilor care au dispus si efectuat ilegal interceptarea convorbirilor sale telefonice, personale si de serviciu.
Municipalitatea va depune plangere penala si va solicita deschiderea unei anchete pentru identificarea falsificatorului.
Eu n-am visat in viata mea ca o sa fiu Hitler", se plange Nati Meir, precizand ca a depus o plangere penala la adresa lui Vadim Tudor, cerandu-i liderului PRM daune morale de doua miliarde de lei noi.
Cu toate acestea insa, Stelian Dutu a precizat ca isi mentine declaratiile pentru care primarul Constantei a facut plangere impotriva sa:
Emilian Cutean, presedintele Comisiei revolutionarilor din decembrie 1989 a Camerei Deputatilor, a solicitat conducerii acestui for legislativ sa "atraga atentia" senatorilor Gavrila Vasilescu (PC) si Mihail Lupoi (PNL) in legatura cu faptul ca au facilitat intrarea in Parlament a unor reprezentanti ai revolutionarilor.
Mircea Geoana, seful PSD, a lansat ieri la Iasi un atac furibund pentru inlaturarea actualului ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Motivul, prezentat tot de Nicusor Constantinescu, ar fi acela ca Stelian Dutu se teme ca va fi nevoit sa raspunda pentru "faptele sale" din vremea cand a fost presedinte al CJC, fapte fata de care social-democratul a depus deja plangere, astfel incat sa fie recuperate nu mai putin de 135 de miliarde considerate prejudiciu.
google-analytics.com