Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (2.68 secunde)
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a inaintat ieri o plangere Biroului Permanent al Senatului in legatura cu incalcarea regulamentului in desfasurarea sedintei de luni seara a Senatului, cand lucrarile ar fi avut loc fara asigurarea cvorumului necesar.
“Acesta este un indiciu care conduce spre autorii/instigatorii/complicii contrafacerilor, respectiv persoane din sau in legatura cu candidatii PSD+PUR si PRM, pentru ca acestia aveau un interes direct la contrafacerea fluturasilor in favoarea lor“, se argumenteaza in plangere.
Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Daca cel de-al doilea anunt a starnit ropote de aplauze in randul asistentei, prima iesire l-a facut pe Mazare sa se ridice furios si sa explice atitudinea de acum a lui Murad: "l-am amendat pentru ca ridica ilegal o constructie pe plaja, iar azi i-am inaintat si plangere penala".
103032/2004, care reprezinta o plangere a lui Nicolae Rizea impotriva lui Nicolae Marghiol pentru comiterea infractiunilor prevazute la art.
Cineva a facut plangere la DNA ca nu am luat utilajele. Cei de la DNA m-au cercetat trei luni, dupa care s-a ajuns la concluzia ca utilajele au fost cumparate si ele sunt si acum in firma", a precizat Crinu Popescu.
“N-am avut nebunia...“ Seful statului a apreciat ca liderii PSD ar fi fost indreptatiti sa sesizeze Curtea, daca el ar fi avut nebunia sa emita un decret de revocare din functie a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor.“Era un act care putea fi judecat de Curtea Constitutionala, dar declaratiile intr-un interviu sa faca obiect de plangere!?
Cei doi parlamentari spun ca Buica, actionand la comanda politica, a folosit mijloace ilegale pentru a rezolva “operativ“ o plangere a deputatilor liberali Corneliu Momanu si Nini Sapunaru.
La 15 octombrie 2002, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a depus o plangere penala impotriva lui Corneliu Vadim Tudor, solicitandu-i daune morale de peste un miliard de lei in acest proces, cunoscut sub numele de dosarul “Geologul“, pentru ofensa adusa autoritatii si raspandire de informatii false.
CRJ a formulat deja plangere prealabila in instanta pentru retragerea codurilor, dar nu trebuie sa astepte raspunsul de la ea.
Ludovic Orban a declarat ca PNL se va adresa Avocatului Poporului cu privire la Ordonanta de Urgenta a Institutiilor deconcentrate "Vom depune o plangere penala fata de membrii cabinetului actualui guvern pentru actiuni impotriva interesului public si al cetateanului si vom face o cerere catre Avocatului Poporului", a spus liderul liberal.
Fotografiile sunt printre cele cateva sute confiscate de justitia italiana dupa o plangere a premierului italian pentru incalcarea dreptului la intimitate.
Tot impotriva lui Atanasiu a mai existat o plangere depusa la Parchet de catre deputatul PSD Eugen Bejinariu, care l-a acuzat de abuz in serviciu in chestiunea lobby-ului pe care serviciul secret al Armatei trebuia sa-l desfasoare pe langa parlamentari.
Cum acest aspect a fost picatura care a umplut paharul, inspectoarea lezata a facut o plangere catre prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, Valentin Stefan.
De altfel, motiunea de la Camera va fi insotita de o plangere adresata Comisiei Europene si Parlamentului European din partea presedintelui PSD, Adrian Nastase, care va reclama abuzurile la care sunt supusi alesii locali ai partidului.
Va ganditi sa faceti plangere penala in acest caz? E.C.: Bineinteles. Le-am si facut. GdS: Cui? E.C.: Administratorului si acelora care se fac vinovati si responsabili.
Va ganditi sa faceti plangere penala in acest caz? E.C.: Bineinteles. Le-am si facut. GdS: Cui? E.C.: Administratorului si acelora care se fac vinovati si responsabili.
Orice act semnat de primarul Constantei in ultimii 5 ani este luat sub lupa de anchetatori, cu toate ca nu exista nici o plangere penala de la vreo persoana fizica sau juridica din Romania impotriva lui Radu Mazare sau Nicusor Constantinescu, sustine Radu Mazare.
A existat si o plangere la Curtea de Conturi crezand ca daca ei castiga puterea vor calca in picioare tot ceea ce-i deranjeaza", a adaugat Stelian Dutu.
- Acestui domn i-am facut plangere penala. - Eu nu ma mai sperii de-astea, mesaje de amenintare cu moartea, mizerii. - E vorba de toti ministrii, dupa ce li s-au publicat datele personale.
google-analytics.com