Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (4.51 secunde)
Inainte de a ajunge la comisie, Udrea a depus la Parchet o plangere penala impotriva unor membri din actuala comisie.
Conform autorizatiei obtinute de organizatorii protestului actiunea urma sa se incheie in jurul orei 19.00, insa liderii sindicali au spus ca protestul s-a incheiat mai repede, astfel incat manifestantii sa se poata intoarce acasa.Sindicalistii vor sa depuna o plangere la forurile internationale, pentru nepunerea in practica a sentintelor judecatoresti si sa inainteze o plangere penala impotriva conducerii Ministerului Educatiei, din cauza actiunilor de instigare si presiune asupra angajatorilor pentru a nu respecta hotararile judecatoresti definitive si irevocabile privind drepturile salariale.
Plangere penala impotriva Robertei Anastase si a lui Sever Voinescu PSD a depus ieri la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva presedintelui Camerei, Roberta Anastase, si a secretarului Sever Voinescu pentru abuz in serviciu, fals intelectual si fals in declaratii publice.
Acum cateva zile primarul meu de la Fundulea a fost atacat de consilierul PNL, este o plangere penala sau ceva in sensul acesta. Omul m-a sunat disperat, consilierul PNL a facut plangere impotriva lui", a spus Oana Mizil, potrivit Realitatea.net.
Primarul Solomon se gandeste sa faca plangere penala impotriva consilierilor locali ai PDL, care au votat impotriva rectificarii bugetare in varianta ceruta de edil Razboiul dintre primarul Craiovei, Antonie Solomon, si colegii sai de partid - consilierii locali ai PDL - ar putea imbraca aspecte penale.
Ulterior, Vasilescu precizeaza ca a depus o plangere si si-a adus oameni de paza la sediul de campanie. ... Am depus plangere, s-au luat probe si vom vedea ce se mai intampla.
PLANGERE PENALA ANTI PONTA=FRECTIE Tonul l-a dat unul, Porc sau asa ceva - sa ma ierte porcul.
Astazi, pe surse, cineva lansase un zvon, cum ca presedintele va face plangere penala impotriva premierului, iar acesta va putea fi suspendat. ... Asa ca sa vrea, si Traian Basescu nu avea cum sa faca plangere penala.
Adriean Videanu, presedinte PDL Bucuresti a scris chiar Biroului Electoral Central (BEC) o plangere, sa arate ca nu este mica (problema). ... In treacat fie spus, remarcati cum se prezinta Adriean Videanu - nu cu "subsemnatul", cum este cutuma intr-o plangere pe care o redactezi sau, cel putin, o semnezi.
In 2008, am avut o emisiune cu europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, iar doamna Narcisa Iorga s-a simtit lezata in urma acelei emisiuni si a facut plangere la politie", a mai spus Gabriela Vranceanu Firea.
Dl Orban mai are si candoarea sa spuna ca a vorbit cu unii care l-au luminat sa faca o plangere penala contra d-nei Dancila pentru inalta tradare. ... Imediat fa o plangere absurda ca asta, ca sa le dai dreptate.
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Ulterior, mostenitorii au depus plangere impotriva conducerii SC DOBROMIN SA prin care au solicitat conform legii 10 art. 41, in speta raspunderea disciplinara, administrativa, civila sau penala a celor vinovati, dar nu au primit nici un raspuns din partea AVAS (fostul APAPS Constanta) pentru aceasta plangere (nr.
Din aceste motive, unul dintre fostii directori a facut plangere penala impotriva conducerii companiei din acea perioada.
Florescu ameninta De cealalta parte a baricadei, directorul Teodor Florescu ameninta membrii comisiei de licitatie cu plangere penala. ... Voi depune plangere penala impotriva comisiei de licitatie.
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
Mai mult, edilul a precizat ca va face si plangere penala pentru deturnari de fonduri daca nu vor reglementa situatia la Registrul Comertului:
Primul dintre acestia a sesizat Protectia Consumatorului dupa ce "la fiecare iesire din service am constatat ca problemele nu au fost remediate", dupa cum se arata in plangere.
Pe scurt, "Rompetrol nu contribuie cu nimic, nu sustin macar o echipa de fotbal locala, nimic!", mai spune primarul, care este hotarat sa faca plangere impotriva marelui investitor pentru deturnare de fonduri.
google-analytics.com