Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (2.77 secunde)
DJ Sava colaboreaza cu IOVA si lanseaza Magical Place, single ce ar putea fi cu usurinta urmatorul hit pe care il vei asculta la festivalurile tale preferate. ... Eram nerabdator sa lansez aceasta piesa alaturi de IOVA.
Aurelian Pavelescu revine cu o noua plangere privind fraudarea alegerilor dupa ce, cu o saptamana in urma, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a dat solutie de neincepere a urmaririi penale apreciind ca faptele nu exista la plangerea depusa tot de el la 30 noiembrie 2004, cosemnatari fiind atunci Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu.
"Am primit o scrisoare din partea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania prin care judecatorul Dana Garbovan (presedintele UNJR - n.r.) face o plangere prealabila impotriva votului Camerei Deputatilor asupra cererii de urmarire penala a lui Mitrea si Nastase din 13 august.
O noua plangere penala In alta ordine de idei, de fapt "la asorte" perfect cu situatia descrisa mai sus, de mentionat ca mai multi consilieri navodareni au formulat o noua plangere penala impotriva lui Adrian Mihaila, Ion Posa, Andrea Bodeanu, Ion Pacea, Nicoleta Nichita, Tudorel Calapod si Stere Sponte, prin care se cere "tragerea la raspundere penala a sus-numitilor si condamnarea acestora pentru savarsirea faptelor penale pe care le vom descrie in continuare, si pe care noi, orientativ, le incadram in dispozitiile art.
Astfel, Victor Ponta a declarat ca va contesta legea la Curtea Constitutionala si va face plangere penala impotriva Robertei Anastase.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a anuntat ieri ca grupul PNL de la Camera a depus luni o plangere la procurorul-sef al Departamentului de urmarire penala din cadrul Parchetului privind rezolutia de "neincepere a urmaririi penale a deputatului Adrian Nastase" data de procurorul de caz.
Ea presupune, cand este o agresiune, ca o plangere sa fie depusa. Daca nu este plangere, nu sunt urmari. ... Ei trebuie, cand sunt insultati sau amenintati in libertatea lor de cult, sa poata fi acompaniati pentru a purta plangere si sa declanseze actiunea penala.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu.
"Pentru a putea demara o ancheta, partea vatamata ar fi trebuit sa depuna o plangere, altfel nu putem actiona. Iar la IPJ nu a fost inregistrata o astfel de plangere", a precizat Victor Popescu. Rahau a declarat ca a depus plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva viceprimarului.
PRM a facut plangere penala impotriva liderului UDMR, Marko Bela, pe care il acuza de atentat la ordinea constitutionala a Romaniei.
In plus, arata Matei, "cei sase consilieri locali validati de instanta de judecata - Ion Apostol, Costel Ocneru, Ciprian Zidaru, Cristian Popescu, Maria But si Daniel Nistor, dar si Consiliul Local in majoritatea sa, au depus plangere penala pentru uzurparea calitatii oficiale de consilier local conform art.
Andrei Murineanu (foto), pe masa presedintelui CJC, Nicusor Constantinescu, a ajuns o plangere menita sa anuleze hotararea consilierilor.
4267/4/2009 plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata (art.278 ind.1 C.p.p.) - 1658/4/2006, lovirea sau alte violente (art. ... 13215/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STAN MARINELA :
Acolo, Stefan a facut plangere penala impotriva lui Pupaza pentru savarsirea infractiunii de lovire, iar Pupaza a depus plangere impotriva lui Stefan pentru amenintare. ... Tocmai de aceea am si depus plangere impotriva lui pentru amenintare", sustine Pupaza.
In data de 05.12.2013 senatorul Valer Marian a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica, o plangere penala impotriva mea, in calitate de lider al Grupului Parlamentar PSD din Senat si a domnului Victor Ponta, in calitate de presedinte al Partidului Social Democrat pentru o potentiala savarsire a infractiunii de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi.
"Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian". ... In plus, avocatul a precizat ca va fi facuta plangere la CEDO in acest caz.
Avocata fetei a depus imediat plangere la politie. ... Fata s-a speriat foarte tare, a reusit sa se fereasca si a mers direct la avocata sa care a depus o plangere la politie.
Imediat dupa ce m-am convins ca router-ul mi-a fost furat, la cateva zile, am depus plangere la politie. La prima incercare am fost dat inapoi in a depune plangere pe motiv ca vezi Doamne, aparatul nu poate fi localizat sau ca nu are IMEI.
Departamentul de Politie din New York a anuntat ca reexamineaza o plangere depusa impotriva lui Harvey Weinstein in 2004. Acelasi lucru il fac si politistii londonezi cu o plangere din anii '80, scrie BBC News.
Arhiepiscopia Roman-Catolica a facut o plangere la CEDO reclamand ca autoritatile romane nu iau masuri pentru demolarea cladirii.
google-analytics.com