Cautare

322 de rezultate pentru "plangere contraiova" (2.75 secunde)
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a adresat ieri o plangere penala procurorului Romaniei Ilie Botos, prin care solicita pedepsirea membrilor Guvernului.
Mircea Gainusa depune plangere penala pentru ca este filat de SPP Rep.: ... Asupra acestor aspecte, cat si datorita faptului ca am fost amenintat cu moartea, in direct, pe un post tv, urmeaza sa depun plangere penala impotriva SPP si ma voi adresa unor institutii din tara si strainatate.
Senatorul PRM de Cluj, Gheorghe Funar, a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva premierului Calin Popescu-Tariceanu si a altor trei membri ai Guvernului.
Presedintele Traian Basescu a declarat in urma cu putin timp ca nu va depune plangere penala impotriva premierului Victor Ponta.
• Inca din luna decembrie am facut o plangere la CEDO in legatura cu aceasta condamnare. ... Ce sens ar fi avut ca eu sa fac o plangere la CEDO daca m-as fi considerat vinovat?
Ministri, institutii si zeci de procurori si judecatori In una dintre ultimele sale actiuni in instanta, Leontin Salajan a facut plangere impotriva a 21 de institutii:
El a depus o plangere penala impotriva lui Radu Berceanu (PD), Puiu Hasotti si Theodor Melescanu (PNL), pe care ii acuza de savarsirea infractiunii de fals privind identitatea, intrucat au votat de mai multe ori cu cartelele colegilor.
Alina Mungiu Pippidi a depus la politie, la 25 noiembrie, o plangere penala prin care solicita verificari, pentru identificarea persoanei de la Biroul de Presa al PSD care a redactat si dat publicitatii doua comunicate de presa, la 29 si 30 septembrie.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu.
O femeie a depus plangere penala impotriva celebrului medic oftalmolog Monica Pop.
Fratele fostului lider, Tiberiu Cozma, a declarat ca o plangere se refera la dosarul Costesti, unde Miron Cozma a primit o pedeapsa de zece ani de inchisoare, iar cea de-a doua la revocarea decretului de gratiere dat de presedintele Ion Iliescu.
"Tuturor persoanelor care ne-au facut plangere penala, fie din rea vointa, fie indrumate de altii, le vom face plangere penala pentru denunt calomnios", a precizat Mazare.
"Categoric ca-l voi da in judecata pe Nicusor Constantinescu pentru denunt calomnios", a anuntat Dutu, care a continuat spunand ca va intenta plangere penala si impotriva a trei ziaristi de la doua cotidiene locale.
El a adaugat ca "de aceea am recurs la o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru ca este foarte grava aceasta idee a unor functionari publici, demnitari, care nu-si respecta legea de organizare".
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Insa, pe langa gestul anuntat din timp, Radu Stroe a depus plangere penala la DIICOT impotriva Elenei Udrea, pe care o acuza ca a divulgat informatii care tin de siguranta nationala.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat ca va depune in cursul zilei de astazi o plangere impotriva presedintelui PD Emil Boc, a deputatului PD Daniel Buda si a sefului trustului "Gazeta" Liviu Man, acuzandu-i de asociere cu scopul de a-i denigra imaginea.
"Analizez cu toata atentia sa fac gestul deputatului liberal Dragos Ujeniuc si sa sesizez Parchetul General cu plangere penala impotriva lui Emil Boc si Theodor Stolojan pentru comiterea infractiunii de uneltire impotriva ordinii constitutionale in conditiile in care, cu obstinatie, au sustinut ca, daca s-ar ajunge prin procedura de suspendare la referendum, iar populatia nu s-ar pronunta pentru demiterea presedintelui, Parlamentul ar trebui dizolvat", a spus Andon.
Ministrul transporturilor a aratat ca seriozitatea demersului e pusa sub semnul intrebarii de alegerea lui "Felix" in fruntea comisiei de ancheta, pentru ca s-a dovedit ca acesta a facut politie politica, si a precizat ca democratii ar putea face plangere penala impotriva lui Voiculescu.
google-analytics.com