Cautare

1693 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei and 88" (6.32 secunde)
Premierul Dancila a ajuns Cateva mii de oameni sunt prezenti, duminica dimineata, pe esplanada din fata Catedralei Mantuirii Neamului pentru slujba de sfintire a altarului lacasului de cult.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
Pe lista se afla circa 300 de blocuri din cartierele Pajura, Bucurestii Noi, Chitila, Calea Grivitei, Ion Mihalache, Aviatiei si Baneasa care se adauga celor 330 de blocuri izolate pana in prezent. ... 222 (Str.
Bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus este un bulevard cu cate 2 benzi pe sens si banda pentru biciclisti, cu trotuare cu o latime cuprinsa intre 3 si 5 metri si linie de tramvai pe zona mediana, reprezentand o alternativa pentru ruta bulevardelor Lascar Catargiu - Magheru - Dimitrie Cantemir, dublata de Calea Victoriei.
Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. ... Situat pe str. Principala nr.137, acesta se intinde pe o suprafata totala de 316 mp, din care suprafata de vanzari este de 189 mp. In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str.
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str.
Cel din Baltesti, judetul Prahova, se gaseste pe str. Principala, nr.314, si se intinde pe o suprafata totala de 328 mp, din care sala de vanzari este de 212 mp. Unitatea din Baia de Aries, judetul Alba, este situata pe str.
Cel din Blejesti se afla pe soseaua Pitesti, nr. ... La Poeni magazinul este amplasat pe str. ... La randul sau, unitatea din Botoroaga se gaseste pe str.
Noua unitate din Bacau functioneaza in format Standard pe str. ... In acelasi format se regaseste si cea din Targu Frumos, judetul Iasi, situata pe str. ... Magazinul din Dobrotesti, judetul Teleorman, se prezinta in format Loco, pe str.
Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, din Piata Constitutiei Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 Iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul in zona de eveniment urmand a fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia.
- Au constituit o echipa de cautare-salvare, au intrat, au verificat cat de mult au putut in conditiile de vizibilitate din cauza fumului si faptul ca la momentul sosirii acestora prima comunicare pe statie a fost ca este o ardere violenta care a cuprins deja o suprafata semnificativa.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Cad s-a angajat in travesarea str.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. Petre Ispirescu, sector 5, pe B.
FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Azuga dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Colentina catre str.
- intre orele 05.00 - 14.00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos. ... Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos.
VALENTIN de 33 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Nissan Sunny, pe str. Prelungirea Ferentari dinspre str. Toporasi catre str. Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B. ... Vaslui, a urmat-o in liftul unui bloc situat in str.
GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos. Mihai Bravu, dinspre str.
google-analytics.com