Cautare

1693 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei and 88" (2.68 secunde)
MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Brasoveni, a surprins si accidentat grav pe Z. ... Ilfov, a condus un microbuz marca Mercedes, pe bd. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Mitingul din Piata Victoriei care va avea loc in intervalul 10.00 - 11.00, se va desfasura intre linia de demarcatie a benzii II de circulatie, de pe Bd. ... Marsul de protest va avea loc intre orele 11.00 - 14.00, pe traseul Piata Victoriei - Bd.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. Ghica Tei dinspre str. Judetului catre str. Maica Domnului, iar cand a ajuns la intersectia cu str.
Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri. Intre orele 08:15 si 10:15 traficul va fi restricţionat pe Calea Serban Voda, intre Soseaua Oltenitei si strada de legatura intre Calea Serban Voda si Sos.
RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Mihai Bravu catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori dinspre Calea Calarasilor catre str.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... 10, a surprins si accidentat grav pe G.
Adrian de 24 de ani, din judetul Prahova, a condus un autoturism marca Opel Corsa pe Bd. Alexandru Obregia, dinspre str. Nitu Vasile către str. ... "Turnu Magurele", a surprins si accidentat pe T.
Circulatia va fi deviata pe str. Valea Argesului si pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului. Traficul auto pe str. Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
Pe parcursul evenimentelor, pacientii cu limfom vor realiza, sub indrumarea lectorilor de la Fundatia Calea Victoriei, obiecte pictate care vor fi putea fi donate ulterior.
Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Basarabiei catre sos. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Vatra Luminoasa, nu a acordat prioritate de dreapta la efectuarea virajului stanga pe str.
Scrisoarea pierduta, editie europarlamentara (Autor: Octavian ANDRONIC) Nu stiu daca atunci cand a compus Scrisoarea pierduta Caragiale s-a gandit vreun moment ca e pe cale sa realizeze o capodopera.
"Daca nu reusim sa ne intelegem, rupem pisica!", a spus vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea. ... O agentie a postat pe site un text intitulat CORESPONDENTA TELEFONICA LIVIU DRAGNEA, vicepresedinte PSD:
Sa se fi cumintit asa de tare Basescu incat sa stea pe tusa si sa accepte barierele delimitatoare ale jocului democratic?
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
Recent a fost identificata o noua boala cauzata de un virus care ii afecteaza nu doar pe posesorii de pisici, dar si pe cei din jurul lor.
par a fi angrenate, mai nou, intr-un joc ciudat care aminteste de vremurile copilariei in care erau "la moda" scandari de genul "la popa la poarta, e o pisica moarta, cine-o rade si-o vorbi, drept in gura lui va fi".
google-analytics.com